Beso Beach

Beso Bendito

‘De geur van onder de douche springen na een lange dag op het strand.’ Een onschuldige, frisse kus. Het opent met zoete bergamot die vervolgens zijn jasmijn hart onthult. In de noten diepte vindt u houten extracten van ceder die de elegantie van muskus ontsluieren. Een frisse citrus aromatische geur voor dames en heren.

Geurfamilies
Geurnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

165,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beso Beach Beso Bendito

Beso Beach Bendito Beso kopen?

Bendito Beso van Beso Beach is een Citrus Aromatische geur voor dames en heren. Bendito Beso werd gelanceerd in 2018. De neus achter deze geur is Olivier Cresp. De geur van onder de douche springen na een lange dag op het strand. Een onschuldige, frisse kus. “Formentera, de geur van de zee. Het opent met zoete bergamot die vervolgens zijn jasmijn hart onthult. In de diepte vindt u houten extracten van ceder die de elegantie van muskus ontsluieren. 

  • Topnoten: cascalone, hedione, neroli en Siciliaanse bergamot
  • Hartnoten: oranjebloesem en jasmijn
  • Basisnoten:  muskus, balsemspar, atlasceder en heliotroop.

Over Beso Beach

Een van de partners van Beso Beach had een band met het bekende Spaanse niche-huis Carner Barcelona en dus hadden ze het over een lijn exclusieve parfums; ontspannen, een neo-hippiesfeer, het beeld van de meest oogverblindende turquoise wateren, omringd door mooie en aardige mensen. Het resultaat: in december 2018 stonden drie parfums, samengesteld door drie bekende en bewonderde parfumeurs, klaar om hun weg naar de koffers van bezoekers te vinden om mee naar huis te nemen van hun vakantie. Bendito Beso is ontworpen door parfumeur Olivier Cresp, Beso Canalla door Annick Menardo en Beso Negro door Christophe Raynaud

Beso Beach Bendito Beso parfum online bestellen

Alle Beso Beach parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. De verzendkosten op onze producten bedragen € 3,95, mits u voor meer dan 100 euro aan artikelen bestelt. U ontvangt dus volledig gratis verzenden vanaf 100 euro! Dat betekent dus ook dat u vrijwel altijd gratis verzending heeft op de parfums van het merk. Alle artikelen met meer dan 100 ml inhoud zijn iets duurder dan 100 euro. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij u thuis te bezorgen. In sommige gevallen kan dat ook twee werkdagen zijn.

 

Ontdek iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement!

Voor € 22,- per maand ontvang je een travel 8ml parfum. Dit is genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis aan huis met PostNL. Je kunt onze service maandelijks stoppen of pauzeren.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection