Beso Beach

Bendito Beso

De geur van onder de douche springen na een lange dag op het strand. Een onschuldige, frisse kus. Bendito Beso opent met zoete bergamot die vervolgens zijn jasmijnhart onthult. Verder de diepte in vind je extracten van cederhout en elegante muskus. Een frisse citrus aromatische geur voor dames en heren.

Geurfamilies
Geurnoten

165,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beso Beach Bendito Beso

Beso Beach Bendito Beso kopen?

Bendito Beso van Beso Beach is een Citrus Aromatische geur voor dames en heren. Bendito Beso werd gelanceerd in 2018. De neus achter deze geur is Olivier Cresp. De geur van onder de douche springen na een lange dag op het strand. Een onschuldige, frisse kus. Formentera, de geur van de zee. De geur opent met zoete bergamot die vervolgens zijn jasmijnhart onthult. In de diepte vind je extracten van cederhout die de elegantie van muskus ontsluieren. 

  • Topnoten: cascalone, hedione, neroli en Siciliaanse bergamot;
  • Hartnoten: oranjebloesem en jasmijn;
  • Basisnoten:  muskus, balsemspar, atlasceder en heliotroop.

Over Beso Beach en Bendito Beso

Ontspannen, neo-hippiesfeer, oogverblindende turquoise wateren, omringd door mooie en aardige mensen. Dat is wat een van de oprichters van Beso Beach graag wilden neerzetten samen met parfumeurs van het bekende niche parfumhuis Carner Barcelona. Het resultaat: in december 2018 stonden er drie parfums klaar om in de koffers van vakantiegangers mee naar huis te gaan van hun vakantie. Bendito Beso is ontworpen door parfumeur Olivier Cresp, Beso Canalla door Annick Menardo en Beso Negro door Christophe Raynaud.

De materialen van Beso Beach Parfum 

Bij Beso Beach Perfumes kiezen ze ervoor om samen te werken met de beste parfumeurs over de hele wereld, met materialen van lokale leveranciers en met edele materialen zoals hout. Het zijn unieke parfums. Ze worden in kleine hoeveelheden gemaakt en het hele proces gaat met de hand. De parfums van Beso Beach zijn dan ook gericht op veeleisende mensen die van exclusiviteit houden.

De Beso Beach sfeer

Geen zomer zonder Beso Beach Parfum. Diepe golven, prachtige zonsondergangen en mooie mensen. Beso Beach parfum voelt als een vakantie aan zee. Muziek, far niente en een relaxte vibe in een authentieke mediterrane stijl. Dit wil je niet missen. Beso Beach Perfumes werkt met de beste parfumeurs van over de hele wereld. Ze gebruiken materialen van lokale leveranciers en kostbare materialen als hout. Elk potje is uniek: ze worden stuk voor stuk handgemaakt en maar in kleine hoeveelheden. De parfum voor iedereen die van de mediteraanse cultuur én exclusiviteit houdt!