Carner Barcelona

Salado

Salado is een aromatische, aquatische geur voor dames en heren. Dit is de geur van een badende huid in de warme zon, bespikkeld met gedroogde zoutkristallen die zijn achtergebleven na een zomerse duik in de oceaan. Met de kleur van blauwe toermalijn.

105,00160,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Carner Barcelona Salado

Carner Barcelona Salado kopen?

Salado van Carner Barcelona is een aromatische, aquatische geur voor dames en heren. Carner Barcelona Salado is uitgebracht in 2019. Dit is de geur van een badende huid in de warme zon, bespikkeld met gedroogde zoutkristallen die zijn achtergebleven na een zomerse duik in de oceaan. Met de kleur van blauwe toermalijn. Fris en verfrissend als een zachte mediterrane bries die over het dek van een in zee aangemeerde zeilboot scheert.

  • Topnoten: petitgrain uit Paraguay, bergamot en roze peper
  • Hartnoten: komkommer en oranjebloesem
  • Basisnote: zout, muskus en houtachtige noten

De Salado fles 

De elegante glazen fles van Salado van Carner Barcelona is een ode aan de hedendaagse geest van Barcelona. De houten doppen komen uit duurzaam beheerde Europese bossen, zijn handgemaakt en worden stuk voor stuk gegraveerd in Barcelona. Strakke lijnen en zwart-witte kleuren tonen de eenvoud en relaxte houding van het leven aan de Middellandse Zeekust. De stijlvolle, elegante flacon vat de levendige geest van Barcelona samen. Aan de binnenkant van elk parfumdoosje is een speciale boodschap gegraveerd die bij de unieke persoonlijkheid van elke geur past.

Carner Barcelona en duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk voor Carner Barcelona. Zo zijn al hun parfums vegan en niet getest op dieren. Een groot deel van de ingrediënten die ze gebruiken komen uit ethische programma’s om lokale gemeenschappen te ondersteunen. Het plastic cellofaan is sinds kort vervangen door afbreekbare folie die gemaakt is van duurzaam materiaal. 

Ontdek je nieuwe favoriete geur met ons parfum abonnement!

Ben je nog op zoek naar welke parfum het best bij je past? Met ons parfum abonnement kun je alle parfums van Carner Barcelona uitproberen. Maar natuurlijk ook de heerlijke geuren van onze andere exclusieve niche merken. Voor 22,- per maand krijg je elke maand een travelflacon met 8 ml niche parfum thuisgestuurd. Precies genoeg voor een maand!