Carner Barcelona

Salado

Salado is een aromatisch aquatische geur voor dames en heren. Dit is de geur van een badende huid in de warme zon, bespikkeld met gedroogde zoutkristallen die zijn achtergebleven na een zomerse duik in de oceaan. Met de kleur van blauwe toermalijn.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

100,00150,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Carner Barcelona Salado

Carner Barcelona Salado kopen?

Salado van Carner Barcelona is een aromatisch aquatische geur voor dames en heren. Carner Barcelona Salado is uitgebracht in 2019. Dit is de geur van een badende huid in de warme zon,  bespikkeld met gedroogde zoutkristallen die zijn achtergebleven  na een zomerse duik in de oceaan in water,  met de kleur van blauwe toermalijn. Het is fris en verfrissend als een zachte mediterrane bries die over het dek van een in zee aangemeerde zeilboot scheert.

  • Topnoten: petitgrain uit Paraguay, bergamot en roze peper
  • Hartnoten: komkommer en oranjebloesem
  • Basisnote:  zout, muskus en houtachtige noten.

Carner Barcelona ontwerp fles 

De elegante glazen fles van Carner Barcelona Salado is een ode aan de hedendaagse geest van Barcelona. De houten doppen afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen, handgemaakt en individueel gegraveerd in Barcelona. Strakke lijnen en zwart-witte kleuren tonen de eenvoud en moeiteloze houding van het leven aan de Middellandse Zeekust. Een stijlvolle maar zeer elegante flacon vat de levendige geest van Barcelona samen.

Carner Barcelona Salado online bestellen?

In onze webshop vindt u de collectie van Carner Barcelona parfums. Bij een bestelling vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen, in uitzonderlijke gevallen kan dat twee werkdagen zijn. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag, neem vooral een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje!

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection