Beso Beach

Beso Negro

De geur Beso Negro is als een elegante, sterke en charismatische zonsondergang. Tonen van violet en kardemom maken plaats voor de provocatie van patchouli en sandelhout. Beso Negro is een houtachtig chypre geur voor dames en heren.

Geurfamilies

165,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beso Beach Beso Negro

Beso Beach Beso Negro kopen? 

Beso Negro van Beso Beach Perfumes is een Houtachtig Chypre geur voor dames en heren. De geur werd uitgebracht in 2018. De parfumeur achter dit parfum is Christophe Raynaud. De geur is als een elegante, sterke en charismatische zonsondergang. Tonen van violet en kardemom maken plaats voor een provocatie van patchouli en sandelhout. 

  • Topnoten: viooltjes, groene noten en kardemom
  • Hartnoten: Cypriol olie, viooltjes, patchouliblad en orris (wortelextract)
  • Basisnoten: leer, ceder, sandelhout en ambroxan

Over Beso Beach

Ontspannen, neo-hippiesfeer, oogverblindende turquoise wateren, omringd door mooie en aardige mensen. Dat is wat een van de oprichters van Beso Beach graag wilden neerzetten samen met parfumeurs van het bekende niche parfumhuis Carner Barcelona. Het resultaat: in december 2018 stonden er drie parfums klaar om in de koffers van vakantiegangers mee naar huis te gaan van hun vakantie. Bendito Beso is ontworpen door parfumeur Olivier Cresp, Beso Canalla door Annick Menardo en Beso Negro door Christophe Raynaud.

Beso Beach parfum kopen bij Riklis Karto

Beso Beach parfum is exclusief verkrijgbaar in onze webshop. We hebben een breed assortiment met bijna alle Beso Beach geuren. Al onze niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. We versturen ze zo snel mogelijk en de verzending is gratis vanaf 100,-! Wil je liever een parfum ruiken voordat je ‘m koopt? Dat kan natuurlijk ook. Je bent welkom in onze fysieke winkel in Groningen, aan de Herestraat 89.

Hulp nodig bij het kopen van parfum?

Wil je graag Beso Beach parfum kopen of heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kun je makkelijk je vraag stellen. We helpen je graag kiezen en zijn alle werkdagen bereikbaar. Andere vragen over ons assortiment? Dat horen wij dat graag! Misschien staat je vraag al tussen de veelgestelde vragen op onze website. Anders kun je ons bereiken met een mailtje op info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9.00-22.00).