Beso Beach

Beso Negro

De geur Beso Negro is als een elegante, sterke en charismatische zonsondergang. Tonen van violet en kardemom maken plaats voor de provocatie van patchouli en sandelhout. Beso Negro is een houtachtig chypre geur voor dames en heren

Geurfamilies
Voeg toe aan kalender
Product kopen

165,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beso Beach Beso Negro

Beso Beach Beso Negro kopen? 

Beso Negro van Beso Beach Perfumes is een Houtachtig Chypre geur voor dames en heren. Beso Negro werd uitgebracht in 2018. De Parfumeur achter dit parfum is Christophe Raynaud. De geur Beso Negro is als een elegante, sterke en charismatische zonsondergang. Tonen van violet en kardemom maken plaats voor de provocatie van patchouli en sandelhout. 

  • Topnoten: viooltjes, groene noten en kardemom
  • Hartnoten: Cypriol olie, viooltje, patchouli blad en orris (wortelextract)
  • Basisnoten: leer, ceder, sandelhout en ambroxan

Over Beso Beach

Een van de partners van Beso Beach had een band met het bekende Spaanse niche-huis Carner Barcelona en dus hadden ze het over een lijn exclusieve parfums; ontspannen, een neo-hippiesfeer, het beeld van de meest oogverblindende turquoise wateren, omringd door mooie en aardige mensen. Het resultaat: in december 2018 stonden drie parfums, samengesteld door drie bekende en bewonderde parfumeurs, klaar om hun weg naar de koffers van bezoekers te vinden om mee naar huis te nemen van hun vakantie. Bendito Beso is ontworpen door parfumeur Olivier Cresp, Beso Canalla door Annick Menardo en Beso Negro door Christophe Raynaud. 

Hulp nodig bij uw keuze bij het kopen van Beso Beach Beso Negro? 

Wilt u graag Beso Beach Beso Negro parfum kopen en heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag. Op de pagina van de veelgestelde vragen kunt u al veel antwoorden en mogelijk staat uw vraag hier al genoteerd. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Ontdek iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement!

Voor € 22,- per maand ontvang je een travel 8ml parfum. Dit is genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis aan huis met PostNL. Je kunt onze service maandelijks stoppen of pauzeren.

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection