Histoires de Parfums

1828

1828 van Histoires de Parfums is een aromatische citrusgeur voor heren. Deze Eau de Parfum is net als een zeebriesje over een wilde heide. Een frisheid getint met verfijning. Dit is een zeer veelzijdige geur die het hele jaar door kan worden gedragen. 

Voeg toe aan kalender
Product kopen

105,00165,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Histoires de Parfums 1828

Histoires de Parfums 1828 kopen?

1828 van Histoires de Parfums is een aromatische Citrusgeur voor heren. 1828 werd uitgebracht in 2001. Zodra de topnoot zachter wordt, ruik je een frisse citrusachtige aroma’s gecombineerd met een ondertoon van houtnoten. Zodra de geur opdroogt, ruik je Nootmuskaat en Peper met zachte Wierook op de achtergrond. Dit is een zeer veelzijdige geur die het hele jaar door kan worden gedragen. 

  • Topnoten: citrusvruchten, eucalyptus, grapefruit en mandarijn
  • Hartnoten:  nootmuskaat en peper
  • Basisnoten:  pijnboom, ceder, wierook en vetiver.

Ontstaan Histoires de Parfums

De Franse Gérald Ghislain is de getalenteerde parfumeur achter het mer Histoires de Parfums. Ghislain heeft zijn verhalen en historie tot leven gebracht in zijn creatie van bijzondere en exclusieve parfums, met deze inspiratie is Histoires de Parfum tot stand gekomen. Een geurige bibliotheek die vertelt over beroemde personages, grondstoffen en mythische jaren. In zijn collectie komen de historische personen uit de 18de en 19de eeuw aan het licht.

Histoires de Parfums 1828 online bestellen?

In onze webshop vindt u de collectie van Histoires de Parfums. Bij een bestelling vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen, in uitzonderlijke gevallen kan dat twee werkdagen zijn.  Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje!

Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag, neem een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00-22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection