Klantenservice

Heb je een vraag? Wellicht hebben wij die al voor jou beantwoord. Staat jou vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Zit ik aan een contract vast?

Met onze service zit je nergens aan vast. Je kunt maandelijks jouw abonnement opzeggen of pauzeren.

Hoe werkt de parfumkalender?

Kies elke maand een parfum uit om te proberen en voeg deze toe aan jouw kalender. Wij maken de order voor je klaar en je ontvangt een bevestiging van ons op het moment dat jouw order verstuurd is.

Wanneer wordt mijn parfum verstuurd?

Wij hebben twee verzendmomenten per maand. In mijn account kun je direct zien wanneer jouw parfum wordt verstuurd.

Hoe lang is de voucher in mijn abonnement geldig?

De voucher is één maand geldig en is alleen te gebruiken voor de gekozen parfum in je abonnement.

 

Hoe lang kan ik met een travelspray doen?

De inhoud van de travelspray is 8ml. Hiermee kun je ongeveer 120 sprayen, met vier sprays per dag ben je dus een hele maand voorzien van parfum.

 

Wat is het verschil tussen eau de parfum en parfum extract?

Parfum extract heeft de hoogste geurconcentratie namelijk 20% tot 40 % aan geurbestanddelen.
Eau de parfum heeft 10 – 20 % aan aromatische ingrediënten. Drie tot vier sprays per keer is daarom voldoende om de hele dag lekker te ruiken.

 

Zijn de parfums unisex?

Tegenwoordig is er bijna geen onderscheid meer tussen dames en heren parfums. Vrouwen houden tegenwoordig ook van zwaardere geuren. Mannen kunnen ook net zo goed van zoete geuren houden. Er wordt daar tegenwoordig steeds minder onderscheid in gemaakt.

Waar kan je het beste parfum opspuiten?

Het is vanzelfsprekend dat je parfum op je polsen of in je nek spuit, maar er zijn andere plekken waar je je parfum het beste ruikt. Namelijk knie en armholtes, achter je oren of in je haren.

 

Zijn de parfums authentiek en zijn jullie officiële dealer?

Ja. Onze parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer.

 

Waar kan ik parfum het beste bewaren?

Het beste is om je parfum op een koele, donkere plek te bewaren. De omhulsel van je travelspray beschermt jouw parfum voor daglicht. 

 

Wat zijn de verzendkosten?

De prijs van je abonnement is inclusief verzendkosten. Ook de losse bestellingen rekenen wij geen verzendkosten.

 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt bij ons betalen met Ideal en Creditcard. Wanneer je een abonnement neemt betreft dit altijd op basis van automatische incasso.

Hoe werkt een abonnement?

Je abonnement werkt heel eenvoudig. Je start je abonnement waarna je een bevestigingsscherm te zien krijgt. Je abonnement kan elk moment stopgezet worden via jouw account. We hebben twee verzendmomenten in een maand: de 1e en de 15e van de maand. Afhankelijk van de ingangsdatum van je abonnement sturen we de parfum op een van deze twee data. Tot 5 dagen vóór de verzending (23:59) kun je je parfumkeuze wijzigen. Haal je deze deadline niet dan ontvang je automatisch de geur van de maand (hierbij houden we uiteraard rekening met je geslacht). Het is daarom aan te raden alvast je parfumkalender voor een aantal maanden in te vullen.

 

Wat voor abonnementsopties heb ik?

Op dit moment is er één abonnementsoptie: een maandabonnement. Deze abonnementsvorm maakt gebruik van terugkerende afschrijvingen, wat eenvoudig en altijd stopgezet of gepauzeerd kan worden. 

 

Kan ik ook een maand pauzeren?

Ja, pauzeren van jouw abonnement is mogelijk. Als je dit wilt kun je dat 5 dagen vóór het verzendmoment instellen in jouw account. Je abonnement is pas actief wanneer je hem zelf in jouw account weer activeert. 

Kan ik ook eenmalig een parfum in travelspray bestellen?

Je kunt ook eenmalig een parfum in travelspray bij ons bestellen. Start je abonnement en ontvang je gekozen parfum bij je thuis. Let op: zet je abonnement pas stop op het moment dat je je parfum hebt ontvangen, anders wordt je order niet goed verwerkt. Zo ontvang je eenmalig een parfum van ons, al maken we je natuurlijk liever langer blij met mooie niche parfums.

 

Wanneer ontvang ik mijn eerste bestelling thuis?

Wij werken met twee verzendmomenten in de maand: de 5e en de 20e van iedere maand. De parfum ontvang je meestal binnen 2 a 3 werkdagen.
Tot 5 dagen vóór de verzendmomenten kan je je bestelling via de parfumkalender doorgeven. Start jij je abonnement 5 dagen (tot middernacht) vóór het eerstvolgende verzendmoment dan nemen we je verzending hierin mee. Start je ná dit moment, dan verzenden we je eerste parfum het verzendmoment erna.
Je vervolgbestellingen volgen daarna altijd op dezelfde dag in de maand.

Kan ik iedere geur kiezen die ik wil?

Ja, ieder parfum dat we aanbieden op onze website kun je bestellen! Sommige parfums vallen in een andere prijscategorie en worden aangeven als ‘selection’. Op deze geuren wordt een toeslag op je abonnement berekend. Ook kun je van ons verwachten dat we je helpen in je keuzeproces door parfumeurs en bekende geurliefhebbers aan het woord te laten.

Kan ik zelf zien wat ik heb besteld?

In je parfumkalender (rechtsboven het kalender icoon) kun je zien welk parfum je hebt besteld voor welke maand. Ook kun je zien hoe lang je nog hebt voor het doorgeven van je geur voor de volgende maand. De parfums verplaatsen naar een andere maand is ook mogelijk in de kalender. In mijn account is de bestelhistorie te zien.

 

Wat kost een parfumabonnement?

Een abonnement kost 22 euro per maand. Er worden geen extra kosten berekend voor bezorging en de prijzen zijn inclusief BTW. Wel zijn er een aantal parfums waar extra kosten voor worden berekend.

Heb ik toestemming gegeven voor automatische betalingen?

Bij het starten van je abonnement heb je Riklis Karto Nice Perfume B.V. toestemming gegeven om automatisch af te schrijven. Wij schrijven het bedrag alleen af als we parfum naar je verzenden. Bij het pauzeren of stopzetten van je abonnement  wordt er niks meer afgeschreven totdat jij zelf weer een aanpassing maakt in jouw account (vóór het sluiten van het eerstvolgende window – zie de aftellende klok onderin je parfumkalender).

 

Zijn er nog extra kosten aan verbonden, zoals verzendkosten?

Nee, er zijn geen extra kosten aan verbonden. De prijzen van de abonnementen zijn inclusief verzending en inclusief BTW.

 

Hoe kan ik mijn rekeningnummer wijzigen?

We zijn druk bezig met het bouwen van deze functionaliteit maar vooralsnog is deze optie niet beschikbaar.

Hoe werkt mijn parfumkalender?

Wanneer je je aanmeldt bij Riklis Karto kun je geuren voorselecteren voor de komende 12 maanden! Je kunt deze ook wijzigen, bijvoorbeeld door geuren toe te voegen of de volgorde van de parfums per maand aan te passen. 5 dagen voor verzending wordt de eerste parfumkeuze definitief. Wijzigen van je bestelling kan tot 5 dagen voor verzending. Hierna wordt deze definitief gemaakt. Wanneer je deze deadline mist en je hebt niets ingevuld ontvang je automatisch de parfum van de maand van ons.

Ik wil mijn profielinformatie aanpassen, hoe doe ik dat?

Log in op mijn account om je parfumkalender, adres of status van je abonnement aan te passen.

Heb je nog vragen? Wij staan klaar om jou te helpen!

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection