Beso Beach

Beso Canalla

De geur van een ontspannen middag na een vroege ochtend zwemmen.. Beso Canilla opent met een zacht zoete bergamot dat geleidelijk vervaagt tot een aroma van gekarameliseerde suiker. De samensmelting van amber en sandelhout zorgt voor een houtachtige basis. Dit is een Oriëntaalse houtachtige geur voor dames en heren.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

165,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beso Beach Beso Canalla

Beso Beach Beso Canalla kopen?

Beso Canalla van Beso Beach Perfumes is een Oriëntaalse Houtachtige geur voor dames en heren. Beso Canalla werd uitgebracht in 2018. De Parfumeur achter dit parfum is Annick Menardo. De geur opent met een zacht zoete bergamot dat geleidelijk vervaagt tot een aroma van gekarameliseerde suiker. De samensmelting van amber en sandelhout zorgt voor een houtachtige basis. De geur van een ontspannen middag na een vroege ochtend zwemmen. 

  • Topnoten: saffraan, neroli (oranjebloesem), Siciliaanse bergamot en lavendel
  • Hartnoten: suiker, zonneroosje en heliotroop (vanillebloem)
  • Basisnoten: sandelhout, Indonesisch patchouliblad en amber.

Beso Beach Parfum materialen

Bij Beso Beach Perfumes hebben ze ervoor gekozen om samen te werken met de beste parfumeurs over de hele wereld. Ze maken gebruik van materialen van lokale leveranciers, met edele materialen zoals hout. Het zijn unieke parfums, die niet te vergelijken zijn met andere. Ze worden in kleine hoeveelheden gemaakt, het hele proces is handgemaakt en daarnaast zijn ze gericht op veeleisende mensen die de exclusiviteit in al zijn facetten waarderen.

Beso Beach Beso Canalle parfum voor dames en heren

Alle parfums van Beso Beach zijn geschikt voor zowel dames als heren. Neem een kijkje op onze webshop en kies je favoriete Beso Beach parfum uit. Dit is een collectie speciaal bedoeld voor de warme zomer en geïnspireerd op het leven van Ibiza.

Ontdek iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement!

Wil je al onze Beso Beach parfums uitproberen? Voor € 22,- per maand ontvang je een travel 8ml parfum. Dit is genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis aan huis met PostNL. Je kunt onze service maandelijks stoppen of pauzeren.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection