Beso Beach

Beso Beach

Er is geen zomer zonder Beso Beach Parfum. Diepe golven, prachtige zonsondergangen en mooie mensen. Beso Beach voelt als een vakantie aan zee. Muziek, far niente en de leukste vibe in een authentieke mediterrane stijl. Je wilt het echt niet missen. Riklis Karto kiest voor een samenwerking met Beso Beach Perfumes want zij werken samen met de beste parfumeurs over de hele wereld, met materialen van lokale leveranciers, met kostbare materialen als hout. Het zijn unieke parfums, die niet te vergelijken zijn met andere, ze worden in kleine hoeveelheden gemaakt en zijn handgemaakt. Bovendien zijn ze gericht op veeleisende mensen die de exclusiviteit in al zijn facetten waarderen.

Filters
Geslacht
Geurfamilie
Stijl
Akkoord
Merk
Gelegenheid
Bekijk resultaten

Beso Beach

Over Beso Beach

Een van de partners van Beso Beach had een band met het bekende Spaanse niche-huis Carner Barcelona en dus hadden ze het over een lijn exclusieve parfums; ontspannen, een neo-hippiesfeer, het beeld van de meest oogverblindende turquoise wateren, omringd door mooie en aardige mensen. Het resultaat: in december 2018 stonden drie parfums, samengesteld door drie bekende en bewonderde parfumeurs, klaar om hun weg naar de koffers van bezoekers te vinden om mee naar huis te nemen van hun vakantie. Bendito Beso is ontworpen door parfumeur Olivier Cresp, Beso Canalla door Annick Menardo en Beso Negro door Christophe Raynaud

Beso Beach Parfum materialen

Bij Beso Beach Perfumes hebben ze ervoor gekozen om samen te werken met de beste parfumeurs over de hele wereld, met materialen van lokale leveranciers, met edele materialen zoals hout. Het zijn unieke parfums, die niet te vergelijken zijn met andere, ze worden in kleine hoeveelheden gemaakt en de het hele proces is handgemaakt en daarnaast zijn ze gericht op veeleisende mensen die de exclusiviteit in al zijn facetten waarderen.

Beso Beach parfum voor dames en heren

Alle parfums van Beso Beach zijn geschikt voor zowel dames als heren. Neem een kijkje op onze webshop en kies je favoriete Beso Beach parfum uit. Dit is een collectie speciaal bedoelt voor de warme zomer en geïnspireerd op het leven van Ibiza.

Waarom Beso Beach parfum kopen bij Riklis Karto?

Beso Beach parfum is exclusief verkrijgbaar in onze webshop. We bieden een breed assortiment met vrijwel alle Beso Beach geuren. Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. We hanteren snelle verzending én dat ook helemaal gratis vanaf 100 euro! Mocht u langs willen komen in onze fysieke winkel, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd in Groningen, Herestraat 89 – 9711 LD.

Beso Beach parfum online bestellen

Alle Beso Beach parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. De verzendkosten op onze producten bedragen € 3,95, mits u voor meer dan 100 euro aan artikelen bestelt. U ontvangt dus volledig gratis verzenden vanaf 100 euro! Dat betekent dus ook dat u vrijwel altijd gratis verzending heeft op de parfums van het merk. Alle artikelen met meer dan 100 ml inhoud zijn iets duurder dan 100 euro. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij u thuis te bezorgen. In sommige gevallen kan dat ook twee werkdagen zijn.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection