Profumum Roma

Acqua di Sale

Selection

Aqua di Sale is de herinnering aan een vakantie op Sardinië. De zeegolven die op de kust remmen, schenken nieuwe schelpen met een veelvoud aan maten en vormen, naar het zand dat glinstert in de ochtendzon van augustus. Dit is een geur voor dames en heren. 

 

Geurnoten
Topnoten
Hartnoten

250,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Profumum Roma Acqua di Sale

Profumum Roma Acqua di Sale kopen?

Acqua di Sale van Profumum Roma is een geur voor dames en heren. Aqua di Sale is de herinnering aan een vakantie op Sardinië. De zeegolven die op de kust remmen, schenken nieuwe schelpen met een veelvoud aan maten en vormen, naar het zand dat glinstert in de ochtendzon van augustus. Acqua di Sale werd uitgebracht in 1996. 

  • Geurnoten: zeewier, zout, mirte en cederhout

Over Profumum Roma Acqua di Sale

Acqua di Sale heeft een hoge concentratie, ongeveer 43%: ze laten een ongelooflijk aanhoudende geur achter op je huid en ontwikkelen zich in de eerste 30 minuten na het aanbrengen. Profumum Roma-parfums hebben een complexe structuur en onthullen keer op keer de dominerende en vervagende essenties in contact met de huid. Ze zijn buitengewoon veelzeggend: elke ochtend of elke avond kiezen we onze favoriet op basis van ons gevoel en onze stemming, doel en sensatie, die ons soberheid of vrijheid, sensualiteit of wildheid, wat we ook zouden zijn, beloont.

Verkooppunten Profumum Roma Nederland

Profumum Roma parfum is beperkt verkrijgbaar in Nederland. Het unieke merk wil graag écht uniek blijven en kiest slechts voor een beperkt aantal verkooppunten. Met veel trots kunnen we vertellen dat wij een van die verkooppunten zijn. Uiteraard kun je je favoriete geur via de webshop bestellen, maar je kunt ook langskomen in onze zaak. Wij zijn gevestigd aan de Herestraat 89, 9711 LD in Groningen. Hier kun je eventueel ook een tester ruiken. Zo kun je eerst verschillende varianten proberen, voordat je een order plaatst op onze webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om direct Profumum Roma parfum te kopen in onze zaak.

Ontdek iedere maand een nieuwe geur met ons parfum abonnement!

Wil je al onze Profumum Roma parfums uitproberen? Voor 22,- per maand krijg je een travelflacon met 8 ml parfum. Dat is genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis bij je huis met PostNL. Je kunt onze service elke maand op pauze zetten of stoppen.