Profumum Roma

Acqua di Sale

Selection

Aqua di Sale is de herinnering aan een vakantie op Sardinië. De zeegolven die op de kust remmen, schenken nieuwe schelpen met een veelvoud aan maten en vormen, naar het zand dat glinstert in de ochtendzon van augustus. Dit is een geur voor dames en heren. 

 

Geurnoten
Topnoten
Hartnoten
Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

225,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Profumum Roma Acqua di Sale

Profumum Roma Acqua di Sale kopen?

Acqua di Sale van Profumum Roma is een geur voor dames en heren. Acqua di Sale werd uitgebracht in 1996.

  • Geurnoten: zeewier, zout, mirte en cederhout

Over Profumum Roma

Profumum Roma-geuren hebben een hoge concentratie, ongeveer 43%: ze laten een ongelooflijk aanhoudende geur achter op de huid en ontwikkelen zich in de eerste 30 minuten na het aanbrengen. Profumum Roma parfums hebben een complexe structuur en onthullen keer op keer de dominerende en vervagende essenties in contact met de huid. Ze zijn buitengewoon veelzeggend: elke ochtend of elke avond kiezen we onze favoriete op basis van ons gevoel en onze stemming, doel en sensatie, die ons soberheid of vrijheid, sensualiteit of wildheid, wat we ook zouden zijn, beloont. 

 Waarom Profumum Roma Acqua di Sale kopen bij www.rikliskarto.com?

Onze Profumum Roma parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer. Profumum Romaparfum kunt u bij ons online kopen voor een scherpe prijs. Wij bieden een snelle bezorging en parfums vanaf €100,- verzenden wij gratis. Profumum Roma parfums hebben een goede houdbaarheid en deze geuren blijf je gedurende dag nog lang ruiken. Ook heel leuk om cadeau te geven en te ontvangen. Ontdek de parfums van Profumum Roma en andere niche parfums in onze webshop. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection