Stéphane Humbert Lucas 777

2022 Generation

Selection

2022 Generation is een parfum vol warmte en verfijning en heeft een mannelijke uitstraling. De fruitige topnoten van munt, yuzu en zwarte bes vermengd met de hout- en kruidige akkoorden brengen dit parfum naar een heel nieuw niveau. Het is een ​​van de meest intrigerende en fascinerende mannenparfums op de markt. Een must have voor je verzameling!

Geurnoten

245,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 2022 Generation

Stéphane Humbert Lucas 777 2022 Generation kopen? 

2022 Generation van Stéphane Humbert Lucas 777 is een Oriëntaalse Houtachtige geur voor heren. 2022 Generation werd uitgebracht in 2013. De parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas. SHL kreeg de inspiratie voor deze parfum nadat hij in 2012 in Qatar was geweest. Hij was onder de indruk van hoe snel de stad veranderde. Wolkenkrabbers en prachtige kunstcomplexen ontworpen door de beste architecten ter wereld bepaalden nu het beeld van de stad. Maar ondanks de internationale allure die de stad kreeg, wist Lucas het zeker: Qatar zou altijd zijn sterke erfgoed houden. In 2012 stelde SHL zich een geur voor die 10 jaar later precies de eeuwenoude gebruiken en de moderne wereld samenbracht. 

  • Topnoten: zwarte bes, yuzu (Japanse citroen) en munt;
  • Hartnoten: agarhout (oud);
  • Basisnoten: agarhout (oud), Peru balsem en kruidige geurnoten.

“Paris is my bottle, the world is my perfume.” – Stephane Humbert Lucas

Stéphane leeft voor schrijven en reizen. Hij verdraait de codes van de traditionele parfumerie. Unieke oriëntaalse creaties, ver weg van de gebruikelijke eentonigheid. Gefascineerd door de Arabische wereld, die hij beschouwt als de bakermat van alle levende culturen, brengt SHL zijn fantasieën tot leven via bijzondere geuren. Het merk onderscheidt zich door zijn artistieke inbreng, maar ook door zijn talrijke en exclusieve samenwerkingen.

Over Stéphane Humbert Lucas 777

Geïnspireerd door zijn reizen naar het prachtige Midden-Oosten, lanceerde Stéphane Humbert Lucas zijn eerste collectie in 2012. Daarin onthulde hij zijn liefde voor het Oosten, dat hij ziet als de bakermat van het universum. De Oriënt staat voor hem voor luxe en verfijning. De weelderigheid van heldere stoffen, de bedwelmende geuren van kruiden en bloemen, de geuren, de decors van de Arabische nachten, de sfeer van een seraglio.

Het ontwerp van de 2022 Generation

De Stéphane Humbert Lucas 777-collectie heeft geuren met kostbare ingrediënten. De prachtige, luxueuze flessen en dozen hebben een Oriëntaals thema geïnspireerd op de reizen van SHL naar het Midden-Oosten. De kwaliteit zit hem ook in het zware gewicht van de fles, vooral de dop. Deze uniek ontworpen flessen zorgen ervoor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven.

Stéphane Humbert Lucas 777 2022 Generation online bestellen

In onze webshop vind je onze uitgebreide collectie van Stephane Humbert Lucas. Bij alle parfums van SHL 777 is de bezorging gratis. We versturen je bestelling altijd zo snel mogelijk. Daardoor heb je meestal je parfum de volgende dag al in huis. Ben je benieuwd naar onze andere niche parfums? In onze webshop bekijk je ze allemaal!