Montale Paris

Wood & Spices

Wood & Spices is een houtachtig kruidige geur speciaal voor mannen. Een parfum dat je meeneemt de grens over, helemaal naar het verre India. Het kostbare trio van ebbenhout, sandelhout en vetiver wordt gecombineerd met wierook-noten, kardemom (familie van gember) en kruiden. Voor dagelijks gebruik, maar ook zeker bij speciale gelegenheden.

Geurnoten
Topnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

100,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Wood & Spices

Montale Paris Wood & Spices EDP kopen?

Wood and Spices van Montale is een houtachtig kruidige eau de parfum speciaal voor mannen. Wood and Spices werd uitgebracht in 2005. De Parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale. Wood and Spices brengt je over de grens, helemaal naar het verre India. Het kostbare trio van ebbenhout, sandelhout en vetiver wordt gecombineerd met wierook-noten en kardemom. Een uitgesproken mannelijke geur die je zelfvertrouwen een boost geeft. Voor dagelijks gebruik, maar ook bij speciale gelegenheden. 

  • Geurnoten: vetiver, Agarhout, wierook, sandelhout

Het unieke ontwerp van de Montale Wood & Spices fles

Montale parfum staat bekend om de prachtige fles. Er is gebruik gemaakt van aluminium flessen. Niet alleen omdat ze er mooi uitzien, maar deze uniek ontworpen flessen zorgen er ook voor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven. Het aluminium beschermt tegen invloeden van buitenaf en dat maakt deze parfum erg bijzonder. In tegenstelling tot andere parfumflessen, beschermt aluminium ook de binnenkant van de fles. Het is vele malen beter dan glas. Bovendien is het niet breekbaar, zoals we dat wel gewend zijn bij de meeste andere parfumflessen.

Ontstaan van Montale Paris parfum

Montale parfum is op een unieke manier ontstaan. De oprichter, Pierre Montale, is naar Saudi-Arabië gereisd. Hier heeft de parfumeur diverse geuren gemaakt voor de adellijke stand. Bij zijn terugkeer naar Parijs, had hij voldoende inspiratie opgedaan. Dat gebruikte hij om dit unieke merk te kunnen creëren. De heerlijke geuren van Montale zijn een combinatie van het verre Oosten, de Arabische wereld en Pierre zijn liefde voor lekkere geuren. Iedere geur is met veel passie gemaakt en dat merk je ook bij iedere parfum van het exclusieve merk.

Hulp nodig bij je keuze?

Wil je graag Montale parfum kopen, maar weet je niet goed welke? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. We reageren zo snel mogelijk op je vraag. We krijgen je vraag graag zo specifiek mogelijk, zodat we je een uitgebreid antwoord kunnen geven. Het blijft natuurlijk moeilijk om van internet een parfum te bestellen. Daarom kun je bij ons ook de geuren komen testen in onze zaak.

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection