Montale Paris

Aoud Night

Donker, aards en elementair. Maar met een vleugje zoetheid en een licht dierlijk aroma. In Aoud Night zit de mysterieuze kracht van Oud uit Maleisië, met hartnoten van subtiele roos en patchouli. De parfum laat een zeer rijke sillage van amber en leer achter, harmonieus verweven met aangename aroma’s van guaiac hout en sandelhout uit Mysore.

135,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Aoud Night

Montale Paris Aoud Night EDP kopen?

Aoud Night van Montale is een oriëntaalse houtachtige geur voor dames en heren. Deze eau de parfum kan het best omschreven worden als donker, aards en elementair met een vleugje zoetheid en een licht dierlijk gewicht. Aoud Night werd uitgebracht in 2014.

  • Topnoten: Bergamot, Siciliaanse citroen, Fruitige Noten en Agarhout (Oud) 
  • Hartnoten: Marokkaanse Roos en Indonesisch Patchouliblad
  • Basisnoten zijn Amber, Witte Musk, Leder, Guaiac hout en Sandelhout.

Over de parfumeur, Pierre Montale

20 jaar geleden begon het allemaal voor Pierre Montale in de verre uithoeken van het Midden-Oosten. Geïnspireerd door de schoonheid en het mysterie van de oosterse wereld, combineert hij kostbare producten zoals roos, wierook, amber, ceder, kostbare houtsoorten en andere prachtige geuren. 

Oud: het hout van de goden

In de meest populaire geuren van Montale zit allemaal het ingrediënt Oud. Oud, een Aziatische olie die veel gebruikt wordt in de Golfregio en Saoedi-Arabië, wordt gewonnen uit de Oud-boom. En proces dat millennialang geheim is gehouden. De geur ontstaat als de Agarboom geïnfecteerd wordt door een schimmel. Van nature scheidt de boom dan een hars uit ter verdediging. Deze hars wordt op een bepaalde manier bewerkt, en dan krijg je Oud. Een aromatisch, kostbaar en supersterk ingrediënt.  

Montale Aoud Night voor dames en heren

De meeste geuren van Montale Paris zijn uniseks, ze zijn dus geschikt voor zowel dames als heren. Neem een kijkje in onze webshop en kies je favoriete Montale Paris parfum uit. Probeer als man eens een zachte, bloemige geur. En ga als vrouw eens voor een zware kruidige geur. Mix en match erop los!

De natuurlijke materialen die Montale gebruikt

Montale Paris maakt gebruik van natuurlijke materialen en heeft daardoor alleen hoge kwaliteitsproducten. Alle geuren hebben een hoge concentratie, wat ervoor zorgt dat de geur erg intens is. Ook zorgt dat ervoor dat je de geur de hele dag door blijft ruiken. De natuurlijke materialen zijn niet schadelijk voor je huid en er zit geen alcohol in de parfums.