Montale Paris

Arabians

Een zeer krachtige oriëntaalse geur geïnspireerd door de koning van de woestijn: het Arabische paard. Bij de opening ruik je meteen de Arabische invloeden die een verslavend effect hebben. Een zeldzame, unieke geur die passie en vurigheid uitstraalt. Deze geur is bedoeld voor mannen en vrouwen die van excentrieke parfums houden.

 

Geurnoten

140,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Arabians

Montale Paris Arabians Kopen?

Arabians van Montale is een Oriëntaalse Eau de Parfum voor dames en heren. Bij de opening van de geur ruik je gelijk de Arabische invloeden die krachtig en temperamentvol zijn. Een zeldzame, unieke geur die passie en vurigheid uitstraalt. Arabians werd uitgebracht in 2017. De parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale.

  • Topnoten: rode tijm, kardemom en lavendel
  • Hartnoten:  patchouli, vetiver en roos
  • Basisnoten: leder, Oud, ambergris en muskus.

Het unieke ontwerp van de Montale Arabians fles

Montale parfum staat bekend om de prachtige fles. Er is gebruik gemaakt van aluminium flessen. Niet alleen omdat ze er mooi uitzien, maar deze uniek ontworpen flessen zorgen er ook voor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven. Het aluminium beschermt tegen invloeden van buitenaf en dat maakt deze parfum erg bijzonder. In tegenstelling tot andere parfumflessen, beschermt aluminium ook de binnenkant van de fles. Het is vele malen beter dan glas. Bovendien is het niet breekbaar, zoals we dat wel gewend zijn bij de meeste andere parfumflessen.

De natuurlijke materialen die Montale gebruikt

Montale Paris maakt gebruik van natuurlijke materialen en heeft daardoor alleen hoge kwaliteitsproducten. Alle geuren hebben een hoge concentratie, wat ervoor zorgt dat de geur erg intens is. Ook zorgt dat ervoor dat je de geur de hele dag door blijft ruiken. De natuurlijke materialen zijn niet schadelijk voor je huid en er zit geen alcohol in de parfums. 

Montale Arabians parfum voor dames en heren

De meeste geuren van Montale Paris zijn uniseks, ze zijn dus geschikt voor zowel dames als heren. Neem een kijkje in onze webshop en kies je favoriete Montale Paris parfum uit. Probeer als man eens een zachte, bloemige geur. En ga als vrouw eens voor een zware kruidige geur. Mix en match erop los!

Oud: het hout van de goden

In de meest populaire geuren van Montale zit allemaal het ingrediënt Oud. Oud, een Aziatische olie die veel gebruikt wordt in de Golfregio en Saoedi-Arabië, wordt gewonnen uit de Oud-boom. En proces dat millennialang geheim is gehouden. De geur ontstaat als de Agarboom geïnfecteerd wordt door een schimmel. Van nature scheidt de boom dan een hars uit ter verdediging. Deze hars wordt op een bepaalde manier bewerkt, en dan krijg je Oud. Een aromatisch, kostbaar en supersterk ingrediënt.