Montale Paris

Spicy Aoud

Zowel mannen als vrouwen zullen genieten van deze oriëntaalse houtgeur. De frisheid van sinaasappel gepaard met de warmte van saffraan op een delicate achtergrond van patchoeui onthult de intensiteit van een houtachtige musk. Een verbazingwekkende eenvoudige mix van noten brengt een warme, zachte, houtachtige muskus geur tot leven met diepte en verbeeldingskracht.

 

Geurnoten
Basisnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

125,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Spicy Aoud

Montale Paris Spicy Aoud kopen?

Spicy Aoud van Montale Paris is gecreëerd door Pierre Montale en uitgebracht in 2016. Zowel mannen als vrouwen zullen genieten van deze oriëntaalse houtgeur. De frisheid van sinaasappel gepaard met de warmte van saffraan, op een delicate achtergrond van patchouli onthult de intensiteit van een houtachtige musk. Een verbazingwekkende eenvoudige mix van noten brengt een warme, zachte, houtachtige muskus geur tot leven met veel diepte en verbeeldingskracht.

  • Geurnoten: Sinaasappel, Saffraan, Patchouli, Houtachtige muskus

Montale parfum online bestellen

Bij Rikliskarto.com treft u een uitgebreide collectie Montale parfums. Alle parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. De verzendkosten op onze producten bedragen € 3,95, mits u voor meer dan 100 euro aan artikelen bestelt. U ontvangt dus volledig gratis verzenden vanaf 100 euro! Dat betekent dus ook dat u vrijwel altijd gratis verzending heeft op de parfums van het merk. Alle artikelen met meer dan 100 ml inhoud zijn iets duurder dan 100 euro. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij u thuis te bezorgen. In sommige gevallen kan dat ook twee werkdagen zijn.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag Montale parfum kopen, maar heeft u toch enige hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen. Mogelijk staat uw vraag hier al bij genoteerd: dan heeft u direct uw antwoord.

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection