Laurent Mazzone

Black Oud

Selection

Black Oud is een oriëntaalse houtachtige geur voor heren. Licht kruidig ​​in het begin, maar verzacht zich uiteindelijk tot romig sandelhout. Een echte donkere, oosterse schoonheid met prachtige kruiden.

240,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Laurent Mazzone Black Oud

Laurent Mazonne – Black Oud

Black Oud van Laurent Mazzone Parfums is een oriëntaalse houtachtige geur voor heren. Licht kruidig ​​in het begin, maar verzacht tot romig sandelhout. Een echte donkere, oosterse schoonheid met prachtige kruiden, een vleugje wierook, donker hout, dierlijk en warme amber.

  • Topnoten: Nootmuskaat, Komijn en Wierook. 
  • Hartnoten: Agarhout en Labdanum
  • Basisnoten: Sandelhout, Ceder, Civet, Castoreum, Vanille en Amber. 

Het Laurent Mazzone flesje

Het stijlvolle design van het Laurent Mazzone flesje is gemaakt door Mazzone zelf. Toen hij een keer op reis was in New York, zat hij op een nacht buiten onder de sterrenhemel en keek hij naar de gebouwen. De strakke lijnen van de New Yorkse architectuur inspireerde Laurent Mazzone, en daaruit kwam het ontwerp voor de unieke vorm van de Laurent Mazzone parfumflessen.

Extrait de parfum van Laurent Mazzone

Alle parfums van Laurent Mazzone die wij verkopen zijn extraits de parfum. Dit zijn de meeste krachtige geuren, omdat hier de hoogste concentratie geurstoffen in zit. In een extrait de parfum zit 15-40%, terwijl in een eau de cologne maar 2-3% concentratie zit. Extrait de parfum blijf je het langst ruiken. Daardoor is het duurder, maar heb je er ook minder van nodig. De geur zelf is vaak ook voller, omdat dit een puurdere vorm is van de geur. Als je een echte liefhebber bent, kun je niet zonder een extrait de parfum!

Black oud kopen bij Riklis Karto

Bij Riklis Karto Niche Parfums hebben we een mooi assortiment aan parfums van Laurent Mazzone. In onze webshop kun je ze allemaal bekijken. Bestel je een fles? We verzenden gratis bij bestellingen vanaf 100,-. Dat betekent dat je bij Laurent Mazzone geuren altijd gratis bezorging hebt. 

Heb je vragen over Black Oud?

We helpen je graag als je vragen hebt over onze parfums. Misschien staat jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen. Kun je het antwoord daar niet vinden? Dan kun je ons ook een appje sturen op 0625224689. Je kunt ons elke werkdag bereiken tussen 9.00 en 22.00. Of stuur een mailtje naar info@rikliskarto.com.