Laurent Mazzone

Laurent Mazzone

Laurent Mazzone parfum is een ode aan vrijheid. Van kinds af aan is Mazzone al gefascineerd door geuren. Toen hij nog maar 12 jaar was, analyseerde en mengde hij monsters van parfums om zo nieuwe geuren te ontdekken. Die passie is gebleven, tot op de dag van vandaag. Elk aroma wordt geboren uit onvergetelijke ervaringen en de collecties zijn een reis van zelfreflectie tot creatie. Met zijn doorzettingsvermogen en liefde voor parfums nodigt Laurent Mazzone Parfums ons uit op een innerlijke reis. Een uitnodiging tot intimiteit en een ode aan de zintuigen, aan passie, aan kunst. De unieke vorm met de structurele lijnen van LM parfumflessen is een eerbetoon aan de architectuur van New York.

Filters
Geslacht
Geurfamilie
Stijl
Akkoord
Merk
Gelegenheid
Bekijk resultaten

Laurent Mazzone

Over Laurent Mazzone 

Laurent Mazzone, geboren in een Italiaanse familie in het hart van de Franse Alpen, ontwikkelde vanaf zeer jonge leeftijd een passie voor smaken en aroma’s. Sinds 2010 heeft Laurent Mazzone officieel besloten om alleen exclusieve niche parfum te creëren. Zijn parfums geuren traditioneel, maar met een vleugje subtiele provocatie. Met zijn doorzettingsvermogen en liefde voor parfums nodigt Laurent Mazzone Parfums ons uit op een innerlijke reis. 

Waarom Laurent Mazzone kopen bij www.rikliskarto.com

Onze collectie van niche parfums is 100% authentiek. Alles komt van de officiële dealer. Laurent Mazzone parfum kun je bij ons online kopen voor de beste prijs. We gaan altijd voor een snelle bezorging en parfums, en bij bestellingen vanaf 100,- zijn de verzendkosten gratis. Weet je niet welke parfum het beste bij je past? Geen zorgen, je kunt bij onze fysieke winkel in Groningen de parfums testen voordat je een bestelling plaatst in onze webshop

Laurent Mazzone extraits de parfum vs. eau de parfum 

De meest krachtige en daarom ook meest kostbare geuren zijn parfums, ook wel extraits de parfum genoemd. Alle parfums van Laurent Mazzone zijn extraits de parfum. Parfum extract heeft de hoogste geurconcentratie, namelijk 20% tot 40% aan geurbestanddelen. Eau de parfum heeft 10 tot 20% aan aromatische ingrediënten. De parfums van Laurent Mazzone blijven daardoor veel langer aanhouden dan ‘commerciële’ parfums. 

Laurent Mazzone voor mannen én vrouwen

Wij vinden dat uniseks geuren krijgen te weinig liefde, terwijl ze dit juist meer dan verdienen. Vrijwel alle geuren van Laurent Mazzone zijn zowel geschikt voor hem als voor haar. Voordeel: zo kun je deze geuren delen met je partner. Wij hebben een groot assortiment aan uniseks niche parfums!

Hulp nodig bij het kopen van Laurent Mazzone Parfum?

Wil je graag Laurent Mazzone parfum kopen? Of heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kun je je vraag stellen. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze. We zijn alle werkdagen bereikbaar als je vragen hebt over ons assortiment. Op onze pagina met veelgestelde vragen kun je al veel antwoorden vinden. Staat jouw vraag er niet tussen? We staan klaar om je vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00-22:00).