Laurent Mazzone

Laurent Mazzone

Laurent Mazzone parfum is een ode aan vrijheid. Hij is van kinds af aan al gefascineerd door geuren. Als jong kind analyseerde en mengde hij monsters van parfums om zo nieuwe geuren te ontdekken en tot op de dag van vandaag is dit zijn passie gebleven. Elk aroma wordt geboren uit onvergetelijke ervaringen en de collecties zijn een reis van zelfreflectie tot creatie. Met zijn doorzettingsvermogen en liefde voor parfums nodigt Laurent Mazzone Parfums ons uit op een innerlijke reis. Een uitnodiging tot intimiteit die ons ertoe aanzet om hulde te brengen aan de zintuigen, aan passie, aan kunst. De unieke vorm met de structurele lijnen van Laurent Mazzone Parfums-flessen is een eerbetoon aan de architectuur van New York.

Filters
Geslacht
Geurfamilie
Stijl
Akkoord
Merk
Gelegenheid
Bekijk resultaten

Laurent Mazzone

Over Laurent Mazzone 

Laurent Mazzone, geboren in een Italiaanse familie in het hart van de Franse Alpen, ontwikkelt vanaf zeer jonge leeftijd een passie voor smaken en aroma’s. Sinds 2010 heeft Laurent Mazzone officieel besloten om alleen exclusieve niche parfum te creëren. Zijn parfums geuren traditioneel, maar met een vleugje subtiele provocatie. Met zijn doorzettingsvermogen en liefde voor parfums nodigt Laurent Mazzone Parfums ons uit op een innerlijke reis. 

Waarom Laurent Mazzone kopen bij www.rikliskarto.com

Onze collectie van niche parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer. Laurent Mazzone parfum kunt u bij ons online kopen voor de beste prijs. Wij hanteren een snelle bezorging en parfums vanaf €100,- verzenden wij gratis bij u thuis. Weet u niet welke parfum het beste bij u past? Geen zorgen, U kunt bij onze fysieke winkel in Groningen de parfums testen voordat u een bestelling plaatst in onze webshop. Laurent Mazzone parfums hebben zijn zeer exclusief en deze geuren blijf je gedurende dag nog lang ruiken.

Laurent Mazzone Extraits de Parfum vs. Eau de Parfum 

De meest krachtige en daarom ook meest kostbare geuren zijn parfums, ook wel extrait de parfum genoemd. Vindt de exclusieve collectie van Laurent Mazzone in onze webshop. Parfum extract heeft de hoogste geurconcentratie namelijk 20% tot 40 % aan geurbestanddelen. Eau de parfum heeft 10 – 20 % aan aromatische ingrediënten. De parfums van Laurent Mazzone blijven lang aanhouden omdat ze een hoge geur concentratie hebben ten opzichte van ‘commerciële’ parfums. 

Laurent Mazzone voor mannen én vrouwen

Uniseks geuren krijgen te weinig liefde, terwijl ze dit juist meer dan verdienen. Vrijwel alle geuren van Laurent Mazzone zijn zowel geschikt voor hem als voor haar. Voordeel: deel deze geuren met je partner. Neem een kijkje in onze webshop en vind jouw favoriete Laurent Mazzone parfum! Wij bieden een breed assortiment aan van uniseks niche parfums en vind jouw nieuwe favoriete parfum!

Hulp nodig bij uw keuze bij het kopen van Laurent Mazzone Parfum?

Wilt u graag Laurent Mazzone parfum kopen en heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag. Op de pagina van de veelgestelde vragen kunt u al veel antwoorden vinden en mogelijk staat uw vraag hier al genoteerd. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00-22:00) 

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection