Mancera

Black Intensitive Aoud

Black Intensitive is een oriëntaalse houtachtige geur. Rijke saffraan, oudh en rozen in een houtachtige dans met een aanhoudende intensiteit. Met deze prachtige parfum vol pit maak je direct indruk op iedereen. 

95,00145,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Black Intensitive Aoud

Mancera Black Intensitive Aoud kopen?

Black Intensitive Aoud van MANCERA is een oriëntaalse, houtachtige geur voor dames en heren. MANCERA Black Intensitive Aoud werd gelanceerd in 2008. De parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale. Rijke saffraan, oudh en rozen in een houtachtige dans met een aanhoudende intensiteit. Met deze prachtige parfum vol pit maak je direct indruk op iedereen. 

  • Topnoten: perzik, kruidnagel en Spaanse peper
  • Hartnoten: roos, saffraan, viooltje, jasmijn en suiker
  • Basisnoten: agarhout (oudh), Oost-Indische balsem, ceder en sandelhout

Over Mancera parfum

Het succesvolle parfum merk Mancera werd opgericht in 2008 door één van de bekendste parfum distributiebedrijven in de Golfstaten: AL ATHAR. De parfumeurs van Montale Paris hebben een grote rol gespeeld bij het oprichten van dit merk. Ze kozen voor de naam Mancera, omdat de klanken van dit woord op wereldwijde schaal goed in het gehoor liggen. Mancera parfums zijn exclusief verkrijgbaar bij de webshop van Riklis Karto of bij onze fysieke winkel. Ontdek ze allemaal!

Mancera voor mannen en vrouwen

Onze Mancera parfums zijn geuren die voor zowel mannen en vrouwen bedoeld zijn. De tijd van zware houtachtige parfums voor mannen en zoete bloemen parfums voor vrouwen is voorbij. Mix en match erop los. Tegenwoordig wordt er steeds minder onderscheid in gemaakt: Mancera heeft een prachtige collectie van uniseks parfums. Probeer als man dus gerust een zoete geur en kies als vrouw eens voor een houtachtige geur!

Mancera Black Intensitive Aoud cadeau geven

Mancera parfumflacons zijn een ware lust voor het oog. De trendy art-deco fles lijkt op een zwaar kristal. De fles is op maat gemaakt door de fabrikant Luigi Bormioli, wiens stijl en kunst een lange geschiedenis hebben die teruggaat tot aan de Renaissance. Ontzettend leuk cadeau om te geven! Mancera parfums zijn uniseks, dus perfect voor hem en haar.

Hulp nodig bij het kopen van Mancera Black Intensitive Aoud?

Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als je vragen hebt over ons assortiment horen we dat graag. Op de pagina met veelgestelde vragen staan al veel antwoorden, mogelijk staat jouw vraag hiertussen. Wij staan in ieder geval klaar om al je andere vragen te beantwoorden! Via de e-mail: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9.00 – 22.00).