Montale Paris

Intense Black Aoud

Intense Black Aoud is een oriëntaalse houtachtige geur voor dames en heren. Intense Black Aoud werd uitgebracht in 2014. Een vurige Cambodjaanse oudh vermengd met Indonesische patchouli-bladeren met een combinatie van mandarijn, musk en rozenbladeren.

Geurnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

150,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Intense Black Aoud

Montale Paris Intense Black Aoud EDP kopen?

Intense Black Aoud van Montale Paris is een oriëntaalse houtachtige geur voor dames en heren. De parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale. Een vurige Cambodjaanse oudh vermengd met Indonesische patchouli-bladeren met een combinatie van mandarijn, musk en rozenbladeren. Deze parfum is geschikt voor de herfst en de winter.

  • Geurnoten: Cambodjaans Oudh, Indonesisch Patchouliblad, Mandarijn, Rozenbladeren en Musk

Ontstaan Montale parfum

Montale parfum is op een unieke manier ontstaan. De oprichter, Pierre Montale, is naar Saudi-Arabië gereisd. Hier heeft de parfumeur diverse geuren gemaakt voor de adellijke stand. Tijdens zijn terugkeer naar de hoofdstad van Frankrijk, Parijs, had hij voldoende inspiratie opgedaan. Dat gebruikte hij om dit unieke merk te kunnen creëren. De heerlijke geuren van Montale zijn een combinatie van het verre Oosten, de Arabische wereld en Pierre zijn liefde voor lekkere geuren. Iedere geur is met veel passie gemaakt en dat merkt u ook bij iedere geur van het exclusieve merk.

Montale Intense Black Aoud parfum online bestellen

Bij Rikliskarto.com treft u een uitgebreide collectie Montale parfums. Alle parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. De verzendkosten op onze producten bedragen € 3,95, mits u voor meer dan 100 euro aan artikelen bestelt. U ontvangt dus volledig gratis verzenden vanaf 100 euro! Dat betekent dus ook dat u vrijwel altijd gratis verzending heeft op de parfums van het merk. Alle artikelen met meer dan 100 ml inhoud zijn iets duurder dan 100 euro. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij u thuis te bezorgen. In sommige gevallen kan dat ook twee werkdagen zijn.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection