Montale Paris

Intense Black Aoud

Intense Black Aoud is een oriëntaalse houtachtige geur voor dames en heren. Intense Black Aoud werd uitgebracht in 2014. Een vurige Cambodjaanse oudh vermengd met Indonesische patchouli-bladeren met een combinatie van mandarijn, musk en rozenbladeren.

Geurnoten

155,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Intense Black Aoud

Montale Paris Intense Black Aoud EDP kopen?

Intense Black Aoud van Montale Paris is een oriëntaalse houtachtige geur voor dames en heren. De parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale. Een vurige Cambodjaanse oudh vermengd met Indonesische patchouli-bladeren met een combinatie van mandarijn, musk en rozenbladeren. Deze parfum is perfect voor de herfst en de winter.

  • Geurnoten: Cambodjaans Oudh, Indonesisch patchouliblad, mandarijn, rozenbladeren en musk

Over de parfumeur, Pierre Montale

20 jaar geleden begon het allemaal voor Pierre Montale in de verre uithoeken van het Midden-Oosten. Geïnspireerd door de schoonheid en het mysterie van de oosterse wereld, combineert hij kostbare producten zoals roos, wierook, amber, ceder, kostbare houtsoorten en andere prachtige geuren.

Oud: het hout van de goden

In de meest populaire geuren van Montale zit allemaal het ingrediënt Oud. Oud, een Aziatische olie die veel gebruikt wordt in de Golfregio en Saoedi-Arabië, wordt gewonnen uit de Oud-boom. En proces dat millennialang geheim is gehouden. De geur ontstaat als de Agarboom geïnfecteerd wordt door een schimmel. Van nature scheidt de boom dan een hars uit ter verdediging. Deze hars wordt op een bepaalde manier bewerkt, en dan krijg je Oud. Een aromatisch, kostbaar en supersterk ingrediënt.

Montale Intense Black Aoud online bestellen

Op Rikliskarto.com hebben we een uitgebreide collectie van Montale parfums. Alle parfums bestel je gemakkelijk online in onze webshop. De verzendkosten zijn helemaal gratis als je voor meer dan 100,- aan artikelen bestelt. Dat betekent dat je eigenlijk altijd gratis verzending hebt op de parfums van Montale. Alle flessen met meer dan 100 ml inhoud zijn namelijk iets duurder dan 100,-. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij je thuis te bezorgen. In sommige gevallen kan het twee werkdagen duren.

Hulp nodig bij je keuze?

Wil je graag Montale parfum kopen, maar weet je niet goed welke? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. We reageren zo snel mogelijk op je vraag. We krijgen je vraag graag zo specifiek mogelijk, zodat we je een uitgebreid antwoord kunnen geven. Het blijft natuurlijk moeilijk om van internet een parfum te bestellen. Daarom kun je bij ons ook de geuren komen testen in onze zaak.