Stéphane Humbert Lucas 777

Black Gemstone

Selection

Black Gemstone is een paradox in een fles. Donker en licht, bitter en zoet, obscuur en helder, klassiek maar modern – en zeer verfijnd. Een mooie maar mysterieuze houtachtige geur voor mannen en vrouwen. Perfect te dragen op koudere avonden.

 

Geurnoten
Topnoten
Hartnoten

245,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Black Gemstone

Stéphane Humbert Lucas 777 Black Gemstone kopen?

Stéphane Humbert Lucas 777 Black Gemstone is een Oriëntaalse geur voor dames en heren. Black Gemstone werd uitgebracht in 2013. De Parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas. 

  • Topnoten: ceder en citroen
  • Hartnoten: harsen en mirre
  • Basisnoten: teak hout, olibanum en tonkaboon

De inspiratie voor Black Gemstone

Black Gemstone is een eerbetoon aan de Heilige Zwarte Steen in de Grote Moskee in Mekka. De geur is geïnspireerd op het werk van Pierre Soulage over de weerkaatsing van licht op de zwarte kleur. Het is een minerale geur met een diep karakter. Krachtig en spiritueel. Ook bij deze geur staat het getal 7 centraal.

Het parfum is een gebrouwen essenties van mirre met houtachtige noten van een unieke mix van 3 ceders en een vleugje citroen. Teder als klei wordt de geur versteend door de wierook.

Over Stéphane Humbert Lucas 777 Black Gemstone

Geïnspireerd door zijn reizen naar het prachtige Midden-Oosten, lanceerde Stéphane Humbert Lucas zijn eerste collectie in 2012. Daarin onthulde hij zijn liefde voor het Oosten, dat hij ziet als de bakermat van het universum. De Oriënt staat voor hem voor luxe en verfijning. De weelderigheid van heldere stoffen, de bedwelmende geuren van kruiden en bloemen, de geuren, de decors van de Arabische nachten, de sfeer van een seraglio.

Het getal zeven

Het getal zeven is een persoonlijke favoriet van Lucas, maar heeft ook in de geschiedenis een spirituele en symbolische betekenis. De “777” in het logo en de merknaam staan voor spiritualiteit, bescherming en geluk.

Probeer iedere maand een nieuwe geur met ons parfum abonnement! 

Voor 22,- ligt er elke maand 8 ml parfum in een speciale reisflacon op je deurmat. Met 4 sprays per dag heb je precies genoeg parfum voor een hele maand. We bezorgen de parfum gratis bij je thuis. Je kan elke maand zelf een parfum kiezen en die inplannen in je parfumkalender. Wil je je liever laten verrassen? Dan krijg je de geur van de maand. Sommige geuren, zoals de geuren van SHL 777, zijn selection geuren. Voor deze geuren betaal je eenmalig 8,- extra. Maar ze zijn het waard!

Stéphane Humbert Lucas 777 online bestellen

In onze webshop vind je onze uitgebreide collectie van Stephane Humbert Lucas. Bij alle parfums van SHL 777 is de bezorging gratis. We versturen je bestelling altijd zo snel mogelijk. Daardoor heb je meestal je parfum de volgende dag al in huis. Ben je benieuwd naar onze andere niche parfums? In onze webshop bekijk je ze allemaal!