Montale Paris

Black Aoud

Black Aoud is een heerlijke krachtige houtachtige musk speciaal gemaakt voor mannen. Als je op zoek bent naar een diepe en elegante geur dan ben je op het juiste adres. Deze Cambodjaanse aoud is vermengd met Indonesische patchouli-bladeren over een combinatie van mandarijn, muskus en rozenblaadjes.

Geurnoten
Topnoten
Hartnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

115,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Black Aoud

Montale Paris Black Aoud EDP kopen?

Black Aoud van Montale is een heerlijke krachtige houtachtige musk speciaal gemaakt voor mannen. Het is een zeldzame reis ergens waar je waarschijnlijk nooit bent geweest en waar je naar terug zult willen keren. Als je op zoek bent naar een diepe en elegante eau de parfum dan ben je op het juiste adres. Deze Cambodjaanse aoud is vermengd met Indonesische patchouli-bladeren over een combinatie van mandarijn, muskus en rozenblaadjes. Black Aoud is uitgebracht in 2006. De parfumeur achter deze iconische geur is Pierre Montale.

Montale geuren zijn vol, rijk en weelderig. En zeer lang te ruiken!

Montale parfum heeft een prachtige fles, deze worden gemaakt van aluminium.  De uniek ontworpen flessen zorgen ervoor dat de kostbare eau de parfum essenties in de flacon lang bewaard blijven. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf en dat maakt deze eau de parfum erg uniek. In tegenstelling tot andere parfum flessen, beschermt dit ook de binnenkant van de fles. Het is daarom vele malen beter dan glas. Bovendien is het niet breekbaar, zoals we dat wel gewend zijn bij de meeste andere parfumflessen. 

Montale parfum voor dames en heren

De meeste geuren van Montale Paris zijn geschikt voor zowel dames als heren. Per product wordt op de website beschreven welke Montale geuren alleen geschikt zijn voor dames of heren.

Waarom Montale Black Aoud parfum kopen bij Riklis Karto? 

Montale Paris parfum kopen bij rikliskarto.com is een verstandige keuze. We bieden een breed assortiment met vrijwel alle Montale geuren. Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. We hanteren snelle verzending én dat ook helemaal gratis vanaf 100 euro! Mocht u langs willen komen in onze fysieke winkel, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd in Groningen, Herestraat 89 – 9711 LD. 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection