Montale Paris

Black Aoud

Black Aoud is een heerlijke krachtige houtachtige musk voor mannen. Ben je op zoek naar een diepe en elegante geur? Dan is dit jouw parfum. De Cambodjaanse Oud is vermengd met Indonesische patchouli-bladeren over een combinatie van mandarijn, muskus en rozenblaadjes.

Geurnoten
Topnoten
Hartnoten

125,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Black Aoud

Montale Paris Black Aoud EDP kopen?

Black Aoud van Montale is een krachtige, houtachtige musk gemaakt voor mannen. Het is een zeldzame reis naar een plek waar je nog nooit bent geweest, maar waar je zeker nog eens wil komen. Als je op zoek bent naar een diepe en elegante eau de parfum, dan is deze geur perfect voor jou. Cambodjaanse Oud vermengd met Indonesische patchouli-bladeren en een combinatie van mandarijn, muskus en rozenblaadjes. Black Aoud is uitgebracht in 2006. De parfumeur achter deze iconische geur is Pierre Montale.

Montale Black Aoud parfum online bestellen

Op Rikliskarto.com hebben we een uitgebreide collectie van Montale parfums. Alle parfums bestel je gemakkelijk online in onze webshop. De verzendkosten zijn helemaal gratis als je voor meer dan 100,- aan artikelen bestelt. Dat betekent dat je eigenlijk altijd gratis verzending hebt op de parfums van Montale. Alle flessen met meer dan 100 ml inhoud zijn namelijk iets duurder dan 100,-. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij je thuis te bezorgen. In sommige gevallen kan het twee werkdagen duren.

Verkooppunten Montale parfum Nederland

Montale parfum is maar beperkt verkrijgbaar in Nederland. Het unieke merk wil graag écht uniek blijven. Daarom kun je het maar bij een paar verkooppunten kopen. En wij zijn een van die verkooppunten. Uiteraard kunt je je Montale parfum via de webshop bestellen, maar je kunt ook langskomen in onze zaak. Wij zitten aan de Herestraat 89, 9711 LD in Groningen. Hier kun je ook parfums testen. Zo kun je eerst verschillende varianten proberen, voordat je een parfum koopt. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om direct Montale parfum te kopen in onze zaak.

Over de parfumeur, Pierre Montale

20 jaar geleden begon het allemaal voor Pierre Montale in de verre uithoeken van het Midden-Oosten. Geïnspireerd door de schoonheid en het mysterie van de oosterse wereld, combineert hij kostbare producten zoals roos, wierook, amber, ceder, kostbare houtsoorten en andere prachtige geuren. 

Oud: het hout van de goden

In de meest populaire geuren van Montale zit allemaal het ingrediënt Oud. Oud, een Aziatische olie die veel gebruikt wordt in de Golfregio en Saoedi-Arabië, wordt gewonnen uit de Oud-boom. En proces dat millennialang geheim is gehouden. De geur ontstaat als de Agarboom geïnfecteerd wordt door een schimmel. Van nature scheidt de boom dan een hars uit ter verdediging. Deze hars wordt op een bepaalde manier bewerkt, en dan krijg je Oud. Een aromatisch, kostbaar en supersterk ingrediënt.