Stéphane Humbert Lucas 777

Oumma

Selection

Oumma is een oriëntaalse, houtachtige geur voor dames en heren. Dit parfum is prachtig afgewerkt met drie soorten rozen uit Marokko, Grasse en Bulgarije. Het is een eerbetoon aan de Oud: de subtiele en delicate topnoten van jasmijn en balsem staan in contrast met de diepe en houtachtige basistonen voor een volle geurervaring. 

Geurfamilies
Geurnoten

395,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Oumma

Stéphane Humbert Lucas 777 Oumma kopen?

Oumma van Stéphane Humbert Lucas 777 is een oriëntaalse, houtachtige geur voor dames en heren. Oumma werd uitgebracht in 2013. De parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas. 

  • Topnoten: roos en jasmijn
  • Hartnoten: tolubalsem en perubalsem
  • Basisnoten: agarhout (oud), cypriol olie (nagarmotha) en ceder

De Stéphane Humbert Lucas 777 collectie 

De 777-collectie van Stéphane Humbert complementeert de eigen spirituele en filosofische benadering van de parfumeur. De symbolen, vooral in orient en het belang van het cijfer 7 in het leven van SHL, hebben alles te maken met de zoektocht naar zijn eigen spiritualiteit, schoonheid en zelfontplooiing. Nummer 7 is getal van perfectie, geluk en wijsheid. 777 is dan ook een symbool voor geluk, bescherming en vrede.

Oumma kopen bij Riklis Karto

Stéphane Humbert Lucas 777 Oumma parfum is exclusief verkrijgbaar in onze webshop. Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. We hanteren snelle verzending én dat ook helemaal gratis vanaf 100,-! Mocht je langs willen komen in onze fysieke winkel om een tester te ruiken, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd in Herestraat 89 in Groningen.

Wil je Oumma proberen?

Wil je al onze Stéphane Humbert Lucas 777 parfums uitproberen? Dat kan met ons parfum abonnement. Voor 22,- per maand krijg je elke maand een travelflacon van een niche parfum die je zelf kiest. In de flacon zit 8 ml parfum, dat is precies genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis bij je huis met PostNL. Je kunt onze service elke maand op pauze zetten of stoppen.

Hulp nodig bij het kopen van parfum?

Wil je graag Stéphane Humbert Lucas 777 parfum kopen, maar heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als je vragen hebt over ons assortiment, dan horen we dat graag. Op de pagina met veelgestelde vragen staan al veel antwoorden, mogelijk staat jouw vraag hier al tussen. Wij staan in ieder geval klaar om al je andere vragen te beantwoorden! Via de e-mail: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9.00 – 22.00).