Stéphane Humbert Lucas 777

“ Paris is my bottle, the world is my perfume. ” — SHL

Stéphane leeft voor schrijven en reizen. Hij verdraait de codes van de traditionele parfumerie. Unieke Oriëntaalse creaties, verlost van de gebruikelijke eentonigheid. Diep ontroerd door de Arabische wereld, die hij beschouwt als de bakermat van alle levende culturen, brengt de schepper zijn fantasieën tot leven via het reukzintuig. Het merk onderscheidt zich door zijn artistieke inbreng, maar ook door zijn talrijke en exclusieve samenwerkingen.

Het getal zeven is een persoonlijke favoriet van Lucas, maar heeft ook in de geschiedenis een spiritueel en symbolisch belang. De “777” in het logo en de merknaam symboliseren spiritualiteit, bescherming en geluk.

Filters
Geslacht
Geurfamilie
Stijl
Akkoord
Merk
Gelegenheid
Bekijk resultaten

Stéphane Humbert Lucas 777

Over Stéphane Humbert Lucas 777

Geïnspireerd door zijn reizen naar het prachtige Midden-Oosten, lanceerde Stéphane Humbert Lucas zijn eerste collectie in 2012 en daarin onthulde hij zijn liefde voor het Oosten dat hij ziet als de bakermat van het universum. In de westerse denkbeeldige verwijst de Oriënt naar afbeeldingen van luxe en verfijning. De weelderigheid van heldere stoffen, de bedwelmende geuren van kruiden en bloemen, de geuren, de decors van de Arabische nachten, de sfeer van Seraglio.

Stéphane Humbert Lucas 777-collectie 

De 777-collectie complementeert de eigen spirituele en filosofische benadering van de parfumeur. De symbolen, vooral in Orient en het belang van het cijfer 7 in het leven van SHL, heeft alles te maken met de zoektocht naar zijn eigen spiritualiteit, schoonheid en zelfontplooiing. Nummer 7 is het aantal perfectie, geluk en wijsheid. 777 is een symbool voor geluk, bescherming en vrede.

SHL 777 Ontwerp fles 

De Stéphane Humbert Lucas 777-collectie biedt geuren gemaakt met kostbare ingrediënten, deze prachtige luxueuze flessen en dozen hebben een Oriëntaals thema geïnspireerd uit zijn reizen naar het Midden-Oosten. De kwaliteit zit hem ook in het zware gewicht van de fles, vooral de dop. Deze uniek ontworpen flessen zorgen ervoor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven. 

Hulp nodig bij het kopen Stéphane Humbert Lucas 777 Parfum?

Wilt u graag Stephane Humbert Lucas 777 parfum kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een andere keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u verder. Tevens, zijn wij op alle werkdagen beschikbaar via de email: info@rikliskarto.com

Stéphane Humbert Lucas 777 online bestellen?

In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie van Stephane Humbert Lucas. Deze parfums zijn worden volledig gratis bij u thuisbezorgd. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen, in uitzonderlijke gevallen kan dat twee werkdagen zijn.  Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje!

Probeer iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement! 

Voor € 22,- per maand ontvang je 8ml parfum in een speciale reisflacon. Met 4 sprays per dag is dat genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis bij je thuis. 

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection