Stéphane Humbert Lucas 777

Mortal Skin

Selection

Als je iets unieks, artistieks en draagbaars wilt… Mortal Skin. Een fantastische opening van zoete en zoute harsen, bloemen gepaard met romige basisnoten van sandelhout en muskus. Dit is een Oriëntaalse houtachtige geur voor dames en heren. 

190,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Mortal Skin

SHL 777 Mortal Skin kopen?

Mortal Skin van Stéphane Humbert Lucas 777 is een Oriëntaalse Houtachtige geur voor dames en heren. Mortal Skinwerd is in 2015. De Parfumeur achter dit parfum is Stephane Humbert Lucas. 

  • Topnoten: inkt, bramen, wierook en labdanum
  • Hartnoten: mirre, opoponax, kardemom, iris en artemisia dracunculus
  • Basisnoten: benzoëhars, ambergrijs, atlasceder, ceder, berkenhout, sandelhout en muskus

De inspiratie voor 777 Mortal Skin

Charmant, elegant, mysterieus… De slang nadert langzaam haar slachtoffer. Ze hypnotiseert hem met haar diamanten ogen en adembenemende charmes. Haar verlangen is vurig, het gevaar nadert. In een flits slaat de slang toe. Ze verspreidt haar zwarte gif. Een verstikkende hitte vermengt zich met de ijzige kou en haar prooi is verlamd.

Betoverend en verslavend: het is te laat om te ontsnappen. Mortal Skin heeft je volledig in haar greep en neemt op sublieme wijze je leven.

Over Stéphane Humbert Lucas 777

Geïnspireerd door zijn reizen naar het prachtige Midden-Oosten, lanceerde Stéphane Humbert Lucas zijn eerste collectie in 2012. Daarin onthulde hij zijn liefde voor het Oosten, dat hij ziet als de bakermat van het universum. De Oriënt staat voor hem voor luxe en verfijning. De weelderigheid van heldere stoffen, de bedwelmende geuren van kruiden en bloemen, de geuren, de decors van de Arabische nachten, de sfeer van een seraglio.

Stéphane Humbert Lucas 777-collectie 

De 777-collectie past bij de eigen spirituele en filosofische denkwijze van de parfumeur. De drie zevens hebben een symbolische betekenis in het Midden-Oosten en spelen een centrale in het leven van SHL. Ze hebben alles te maken met de zoektocht naar zijn eigen spiritualiteit, schoonheid en zelfontplooiing. Nummer 7 is het aantal van perfectie, geluk en wijsheid. 777 is dan ook het symbool voor geluk, bescherming en vrede.

Hulp nodig bij het kopen Stéphane Humbert Lucas 777 Mortal Skin?

Wil je graag Stephane Humbert Lucas 777 parfum kopen? Of heb je hulp nodig bij het maken van een andere keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kun je een vraag stellen en dan helpen we je verder. Je kunt ons ook bereiken via de mail: info@rikliskarto.com of via Whatsapp: 0625224689 (ma-zo, 9.00-22.00).