Montale Paris

Sensual Instinct

Sensual Instinct nodigt je uit om je primitieve instinct de overhand te laten nemen. Dit is een oriëntaalse vanille geur voor dames en heren. Een samenhang van levendige tonen van vers gebrande koffie gecombineerd met mysteries van de roos, creëert een betoverende sensualiteit. De geur is sexy en daarom perfect om ‘s avonds te dragen. 

 

Geurnoten

135,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Sensual Instinct

Montale Paris Sensual Instinct kopen?

Sensual Instinct van Montale Paris nodigt je uit om je primitieve instinct de overhand te laten nemen. Dit is een oriëntaalse eau de parfum voor dames en heren. Een samenhang van levendige tonen van vers gebrande koffie gecombineerd met de mysteries van de roos, creëert een betoverende sensualiteit. Sensual Instinct werd uitgebracht in 2019.

  • Top: geroosterde koffiebonen
  • Hart: pralinévulling, roos
  • Basis: eikenmos, ceder, a
  • mber

De natuurlijke materialen die Montale gebruikt

Montale Paris maakt gebruik van natuurlijke materialen en heeft daardoor alleen hoge kwaliteitsproducten. Alle geuren hebben een hoge concentratie, wat ervoor zorgt dat de geur erg intens is. Ook zorgt dat ervoor dat je de geur de hele dag door blijft ruiken. De natuurlijke materialen zijn niet schadelijk voor je huid en er zit geen alcohol in de parfums.

Verkooppunten Montale parfum Nederland

Montale parfum is maar beperkt verkrijgbaar in Nederland. Het unieke merk wil graag écht uniek blijven. Daarom kun je het maar bij een paar verkooppunten kopen. En wij zijn een van die verkooppunten. Uiteraard kunt je je Montale parfum via de webshop bestellen, maar je kunt ook langskomen in onze zaak. Wij zitten aan de Herestraat 89, 9711 LD in Groningen. Hier kun je ook parfums testen. Zo kun je eerst verschillende varianten proberen, voordat je een parfum koopt. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om direct Montale parfum te kopen in onze zaak.

Montale Montale Sensual Instinct parfum online bestellen

Op rikliskarto.com hebben we een uitgebreide collectie van Montale parfums. Alle parfums bestel je gemakkelijk online in onze webshop. De verzendkosten zijn helemaal gratis als je voor meer dan 100,- aan artikelen bestelt. Dat betekent dat je eigenlijk altijd gratis verzending hebt op de parfums van Montale. Alle flessen met meer dan 100 ml inhoud zijn namelijk iets duurder dan 100,-. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij je thuis te bezorgen. In sommige gevallen kan het twee werkdagen duren.