Mancera

Precious Oud

Precious Oud is een oriëntaalse geur voor dames en heren. Precious Oud is een majestueuze viering van oudh, die zijn ware kracht en sensualiteit onthult. Zowel zacht als intens, deze houtachtige en bloemige geur combineert de mysterieuze tonen van leer en whisky en de zoete tonen van roos, magnolia en violet in een subtiele alchemie.

105,00150,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Precious Oud

Mancera Precious Oud kopen?

Precious Oud van Mancera is een oriëntaalse vanille eau de parfum voor dames en heren. Mancera Precious Oud werd uitgebracht in 2019. De parfum is een majestueuze viering van oudh, die zijn ware kracht en sensualiteit onthult. Zacht en intens tegelijkertijd: deze houtachtige en bloemige geur combineert de mysterieuze tonen van leer en whisky met de zoete tonen van roos, magnolia en violet in een subtiele alchemie.

  • Topnoten: whiskey, oudh uit Laos, leder en bergamot;
  • Hartnoten: tiramisu, roos, magnolia, viooltje en patchouli;
  • Basisnoten: vanille, amber, eikenmos, ceder en sandelhout.

Over het merk Mancera

Het succesvolle parfummerk Mancera werd opgericht in 2008 door één van de bekendste parfum distributiebedrijven in de Golfstaten: AL ATHAR. De parfumeurs van Montale Paris hebben een grote rol gespeeld bij het oprichten van dit merk. Ze kozen voor de naam Mancera, omdat de klanken van dit woord op wereldwijde schaal goed in het gehoor liggen. Mancera parfums zijn exclusief verkrijgbaar bij de webshop van Riklis Karto of bij onze fysieke winkel. Ontdek ze allemaal!

Mancera: een uniek ontwerp

De parfumflacons van Mancera zijn een ware lust voor het oog. De trendy art-deco fles ziet eruit als een zwaar kristal en is op maat gemaakt door de fabrikant Luigi Bormioli, wiens stijl en kunstwerken een lange geschiedenis hebben die teruggaat tot aan de Renaissance. Precious Oud is dan ook een kunstwerkje!

Hulp nodig bij het kopen van Mancera Precious Oud?

Wil je graag Mancera parfum kopen en heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als je vragen hebt over ons assortiment, horen we dat graag. Op de pagina met veelgestelde vragen staan al veel antwoorden, mogelijk staat jouw vraag hier al tussen. Wij staan in ieder geval klaar om al je andere vragen te beantwoorden! Via de e-mail: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9.00 – 22.00).