Montale Paris

Arabians Tonka

Arabians Tonka​ is een eerbetoon aan het Arabische paard. Deze buitengewoon verrassende, oriëntaalse geur is voor dames en heren die van excentrieke parfums houden. De tonkaboon en bergamot maskeren een dierlijk karakter van musk, Oud en amber. Dit gaat gepaard met een subtiele mix van rozen en agarhout.​ 

140,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Arabians Tonka

Montale Paris Arabians Tonka kopen?

Arabians Tonka van Montale Paris​ is een eerbetoon aan het Arabische paard. Deze oriëntaalse eau de parfum is bedoeld voor dames en heren die van excentrieke parfums houden. De tonkaboon en bergamot maskeren een dierlijk karakter van musk, Oud en amber. Gepaard met een mix van rozen en Agarhout is het een verrassende geur.​ Arabians Tonka werd uitgebracht in 2019.

  • Topnoten: bergamot en saffraan.
  • Hartnoten: Bulgaarse roos en agarhout (Oud).
  • Basisnoten: amber, eikenmos, tonkaboon, suikerriet en witte musk.

Verkooppunten Montale parfum Nederland

Montale parfum is maar beperkt verkrijgbaar in Nederland. Het unieke merk wil graag écht uniek blijven. Daarom kun je het maar bij een paar verkooppunten kopen. En wij zijn een van die verkooppunten. Uiteraard kunt je je Montale parfum via de webshop bestellen, maar je kunt ook langskomen in onze zaak. Wij zitten aan de Herestraat 89, 9711 LD in Groningen. Hier kun je ook parfums testen. Zo kun je eerst verschillende varianten proberen, voordat je een parfum koopt. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om direct Montale parfum te kopen in onze zaak.

De natuurlijke materialen in Montale Arabians Tonka

Montale Paris maakt gebruik van natuurlijke materialen en heeft daardoor alleen hoge kwaliteitsproducten. Alle geuren hebben een hoge concentratie, wat ervoor zorgt dat de geur erg intens is. Ook zorgt dat ervoor dat je de geur de hele dag door blijft ruiken. De natuurlijke materialen zijn niet schadelijk voor je huid en er zit geen alcohol in de parfums.

Over de parfumeur, Pierre Montale

20 jaar geleden begon het allemaal voor Pierre Montale in de verre uithoeken van het Midden-Oosten. Geïnspireerd door de schoonheid en het mysterie van de oosterse wereld, combineert hij kostbare producten zoals roos, wierook, amber, ceder, kostbare houtsoorten en andere prachtige geuren.

Oud: het hout van de goden

In de meest populaire geuren van Montale zit allemaal het ingrediënt Oud. Ook in Arabians Tonka. Oud, een Aziatische olie die veel gebruikt wordt in de Golfregio en Saoedi-Arabië, wordt gewonnen uit de Oud-boom. En proces dat millennialang geheim is gehouden. De geur ontstaat als de Agarboom geïnfecteerd wordt door een schimmel. Van nature scheidt de boom dan een hars uit ter verdediging. Deze hars wordt op een bepaalde manier bewerkt, en dan krijg je Oud. Een aromatisch, kostbaar en supersterk ingrediënt.