Profumum Roma

Vanitas

Selection

Haar aanwezigheid is voor iedereen duidelijk en de geur verspreidt zich gemengd met de kleuren van een heldere zonsondergang. Iedereen voelde zich loom tot haar aangetrokken.Vanitas van Profumum Roma is een Oriëntaalse Vanille geur voor dames.

 

Geurnoten
Hartnoten
Topnoten
Basisnoten

250,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Profumum Roma Vanitas

Profumum Roma Vanitas kopen?

Profumum Roma Vanitas is een Oriëntaalse Vanille geur voor dames. Vanitas werd uitgebracht in 2008. Dit parfum bevat een jonge ongerijpte vijg, samen met zijn brede bladeren, dikke stengels en houtachtige takken. Het wordt na verloop van tijd zachter, maar verliest nooit zijn groene aspect.

  • Geurnoten: vanille, mirre, Afrikaanse Oranjebloesem en sandelhout

Over Profumum Roma

Profumum Roma-geuren hebben een hoge concentratie, ongeveer 43%: ze laten een ongelooflijk aanhoudende geur achter op je huid en ontwikkelen zich in de eerste 30 minuten na het aanbrengen. Profumum Roma-parfums hebben een complexe structuur en onthullen keer op keer de dominerende en vervagende essenties in contact met de huid. Ze zijn buitengewoon veelzeggend: elke ochtend of elke avond kiezen we onze favoriet op basis van ons gevoel en onze stemming, doel en sensatie, die ons soberheid of vrijheid, sensualiteit of wildheid, wat we ook zouden zijn, beloont.

Verkooppunten Profumum Roma Nederland

Profumum Roma parfum is beperkt verkrijgbaar in Nederland. Het unieke merk wil graag écht uniek blijven en kiest slechts voor een beperkt aantal verkooppunten. Met veel trots kunnen we vertellen dat wij een van die verkooppunten zijn. Uiteraard kun je je favoriete geur via de webshop bestellen, maar je kunt ook langskomen in onze zaak. Wij zijn gevestigd aan de Herestraat 89, 9711 LD in Groningen. Hier kun je eventueel ook een tester ruiken. Zo kun je eerst verschillende varianten proberen, voordat je een order plaatst op onze webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om direct Profumum Roma parfum te kopen in onze zaak.

Vind je favoriete niche parfum met ons parfum abonnement

Wil je Profumum Roma Vanitas proberen? Vanaf 22,- per maand krijg je een travelflacon met 8 ml parfum. Dat is genoeg voor een hele maand. Kies een parfum uit onze webshop en wij bezorgen ‘m iedere maand gratis bij je huis met PostNL. Je kunt onze service elke maand op pauze zetten of stoppen.