Mancera

Instant Crush

Instant Crush is een oriëntaals bloemige geur voor dames en heren. Het onweerstaanbare trio van roos, jasmijn en amber slaat weer toe in een rijke mix van sensualiteit en romantiek. Daar val je meteen als een blok voor. Een alledaagse parfum voor elke gelegenheid!

105,00150,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Instant Crush

Mancera Instant Crush kopen? 

Instant Crush van Mancera is een Oriëntaals bloemige geur voor dames en heren. Mancera Instant Crush werd uitgebracht in 2019. De Parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale. Het onweerstaanbare trio van roos, jasmijn, amber slaat weer toe in een rijke mix van sensualiteit en romantiek. Instant Crush is een golf van elegantie die Citrusvruchten en Sandelhout mengt met onweerstaanbare vanille en verrassende gember. Daar heb je meteen een crush op!

  • Geurnoten: Saffraan, gember, roos uit Marokko, Egyptische jasmijn, kostbare amber, sandelhout, eikenmos, vanille en witte musk.

Over Mancera parfum

Het succesvolle parfummerk Mancera werd opgericht in 2008 door één van de bekendste parfum distributiebedrijven in de Golfstaten: AL ATHAR. De parfumeurs van Montale Paris hebben een grote rol gespeeld bij het oprichten van dit merk. Ze kozen voor de naam Mancera, omdat de klanken van dit woord op wereldwijde schaal goed in het gehoor liggen. Mancera parfums zijn exclusief verkrijgbaar bij de webshop van Riklis Karto of bij onze fysieke winkel. Ontdek ze allemaal!

Mancera Instant Crush cadeau geven

Mancera parfumflacons zijn een ware lust voor het oog. De trendy art-deco fles lijkt op een zwaar kristal. De fles is op maat gemaakt door de fabrikant Luigi Bormioli, wiens stijl en kunst een lange geschiedenis hebben die teruggaat tot aan de Renaissance. Ontzettend leuk cadeau om te geven! Mancera parfums zijn uniseks, dus perfect voor hem en haar.

Hulp nodig bij het kopen van Mancera parfum?

Wil je bijvoorbeeld Instant Crush kopen maar heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als je vragen hebt over ons assortiment, horen we dat graag. Op de pagina met veelgestelde vragen staan al veel antwoorden, mogelijk staat jouw vraag hier al tussen. Wij staan in ieder geval klaar om al je andere vragen te beantwoorden! Via de e-mail: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9.00 – 22.00).