Mancera

Mancera

Mancera is een typisch Franse parfum merk. Kan ook niet anders als je inspiratie luxe is en je gebrand bent op perfectionisme. Elke parfumcreatie zit boordevol zowel westerse als oosterse aroma’s. Mancera gebruikt alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit en van natuurlijke synthetische oorsprong. Cruciaal voor de mengverhouding voor elke Mancera-geur is de duurzaamheid, intensiteit en ontwikkeling van de algehele samenstelling. De zware, kristallen, glazen flacon van Mancera is op maat gemaakt door de Italiaanse fabrikant Luigi Bormioli. In zijn kenmerkende stijl die teruggaat tot de Renaissance.

Filters
Geslacht
Geurfamilie
Stijl
Akkoord
Merk
Gelegenheid
Bekijk resultaten

Mancera

Over Mancera parfum

Het succesvolle parfum merk Mancera werd opgericht in 2008 door één van de bekendste parfum distributiebedrijven in de Golfstaten, AL ATHAR. De parfumeurs van Montale Paris hebben een grote rol gespeeld bij het oprichten van dit merk. Het verhaal achter de naam MANCERA is dat de klanken van het woord op wereldwijde schaal goed in het gehoor liggen. Mancera parfums zijn exclusief verkrijgbaar bij de webshop van Riklis Karto of bij onze fysieke winkel. Ontdek ze allemaal! 

Natuurlijke materialen

Mancera parfums zitten vol kostbare en natuurlijke materialen. Rijke ingrediënten als agarhout, leer en andere duurzame bestanddelen. En alléén ingrediënten van de hoogste kwaliteit en van natuurlijke synthetische oorsprong gebruikt. Prachtige, en vooral verfijnd. De parfumeurs stellen Mancera parfums zo samen dat Westerse en Oosterse parfum liefhebbers er gek op zijn. 

Uniek ontwerp

Mancera parfums flacons zijn een ware lust voor het oog. De trendy Art Deco fles ziet eruit als een zwaar kristal. De ontwerper Luigi Bormioli heeft de fles op maat ontworpen. Zijn stijl en kunstwerken hebben een lange geschiedenis die teruggaat tot aan de Renaissance. 

Mancera parfum voor mannen en vrouwen

Onze Mancera parfums zijn geuren die voor zowel mannen en vrouwen bedoeld zijn. De tijd van zware houtachtige parfums voor mannen en zoete bloemen parfums voor vrouwen is voorbij. Mix en match erop los! Tegenwoordig is er steeds minder onderscheid tussen dames- en herenparfums. Mancera heeft dan ook een prachtige collectie van uniseks parfums. Probeer als man gerust eens een zoete geur en kies als vrouw een een kruidige geur.

Waarom Mancera parfum kopen bij www.rikliskarto.com?

Onze parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer. Mancera parfum kunt je bij ons online kopen voor de beste prijs. Wij hanteren een snelle bezorging en parfums vanaf 100,- verzenden we gratis. Mancera parfums hebben een goede houdbaarheid en deze geuren blijf je de hele dag heerlijk ruiken. Ontdek de parfums van Mancera en andere niche parfums in onze webshop!

Mancera parfum later bestellen?

Via onze webwinkel kun je je favoriete Mancera parfum of andere niche parfums met een handige functie op onze website bewaren: de wenslijst. De wenslijst vind je in het menu op de website. Dit is een praktische functie om snel de gekozen niche parfums terug te vinden na het maken van een persoonlijk account op de website. 

Hulp nodig bij uw keuze bij het kopen van Mancera Parfum?

Wil je graag Mancera parfum kopen en heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kunt je je vraag stellen en wij helpen je dan graag kiezen. Je kunt ons elke werkdag bellen en mailen. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Stuur een mailtje naar info@rikliskarto.com of via WhatsApp ons: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)