Histoires de Parfums

Veni

Selection

De kardemomnoot in dit parfum is zeer realistisch en van hoge kwaliteit. De andere tonen helpen de kardemom nog beter naar voren komen. Kleine bloemen geven ​​luchtigheid, kaneel geeft extra kruiden, saffraan voor een ​​vleugje leerachtige zoetheid en patchouli om de aardse basis te geven. Kruidig, stralend, complex, anders en verslavend.

Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

165,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Histoires de Parfums Veni

Histoires de Parfums Veni kopen?

Veni van Histoires de Parfums is een houtachtig Kruidige eau de parfum voor dames en heren. Veni werd uitgebracht in 2012. De kardemomnoot in dit parfum is zeer realistisch en van hoge kwaliteit. De andere tonen helpen de kardemom nog beter naar voren komen. Kleine bloemen geven ​​luchtigheid, kaneel geeft extra kruiden, saffraan voor een ​​vleugje leerachtige zoetheid en patchouli om de aardse basis te geven. Kruidig, stralend, complex, anders en verslavend.

  • Topnoten: kardemom, kaneel, lavendel en galbanum
  • Hartnoten: saffraan, guaiac hout en afrikaantjes
  • Basisnoten: ambergris, karamel, vanille, patchouli, benzoë, muskus en eikenmos

Het ontstaan van Histoires de Parfums

De parfumeur achter het merk Histoires de Parfums is de Franse Gérald Ghislain. In zijn bijzondere parfums brengt hij verhalen en historie tot leven. Dat is ook de inspiratie achter Histoires de Parfums. Een geurige bibliotheek die vertelt over beroemde personages, mythische jaren, gedichten en muziek. In de collectie komen de historische personen uit de 18de en 19de eeuw aan het licht.

Over Gérald Ghislain 

Gérald Ghislain is in 1964 geboren in Orleans, maar bracht het grootste deel van zijn jeugd door in Marokko. Daar heeft hij een voorliefde ontwikkelde voor geuren en smaken. De enige regels waar Gérald zich aan houdt, zijn de tradities van de Franse parfumerie. De kenmerken daarvan zijn luxe, adel en kwaliteit. Zijn respect voor traditie en de aandacht voor de details geven aanleiding tot elk van de 25 geuren die vandaag de dag de olfactorische bibliotheek ‘Histoires de Parfums’ vormen.

Histoires de Parfums Veni online bestellen

In onze webshop vind je naast 1804 onze collectie van Histoires de Parfums. Bij een bestelling vanaf 100,- zijn de verzendkosten gratis. We doen ons best om je parfum de volgende dag te bezorgen, maar in sommige gevallen kan het twee werkdagen duren. Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop.

Hulp nodig bij het kopen van Histoires de Parfums?

Wil je graag Histoires de Parfum kopen of heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kun je makkelijk je vraag stellen. We helpen je graag kiezen en zijn alle werkdagen bereikbaar. Andere vragen over ons assortiment? Dat horen wij dat graag! Misschien staat je vraag al tussen de veelgestelde vragen op onze website. Anders kun je ons bereiken met een mailtje op info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9.00-22.00).

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection