Montale Paris

Honey Aoud

Zoet en verrassend licht. Dit is een heerlijke oosterse lekkernij met een enorme veelzijdigheid. Honey Aoud heeft een onweerstaanbaar honingzoet hart. De bladeren van patchouli uit Sumatra omsluiten delicate bloemige tonen. levendig gemaakt met kruidige kaneel uit ceylan, vergroot met kostbare Laotiaanse oudh, rijke amber, leer en vanillestokjes uit Madagaskar.

Geurnoten
Basisnoten
Topnoten
Hartnoten
Voeg toe aan kalender
Product kopen

120,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Honey Aoud

Montale Paris Honey Aoud kopen?

Honey Aoud van Montale is een oriëntaalse vanille geur voor dames en heren. Deze eau de parfum is zoet en verassend licht. In elke parfum van Montale wordt de mystieke sferen van het verre oosten gemengd. Montale staat erom bekend altijd natuurlijke materialen te gebruiken van het beste kwaliteit. De houtsoort ‘Oudh’ wordt vaak beschreven als ‘vloeibaar goud’. Honey Aoud werd uitgebracht in 2015.

Montale Honey Aoud parfum online bestellen!

Bij Rikliskarto.com treft u een uitgebreide collectie Montale parfums. Alle parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. De verzendkosten op onze producten bedragen € 3,95, mits u voor meer dan 100 euro aan artikelen bestelt. U ontvangt dus volledig gratis verzenden vanaf 100 euro! Dat betekent dus ook dat u vrijwel altijd gratis verzending heeft op de parfums van het merk. Alle artikelen met meer dan 100 ml inhoud zijn iets duurder dan 100 euro. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij u thuis te bezorgen. In sommige gevallen kan dat ook twee werkdagen zijn.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wilt u graag Montale parfum kopen, maar heeft u toch enige hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen. Mogelijk staat uw vraag hier al bij genoteerd: dan heeft u direct uw antwoord.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection