Montale Paris

Honey Aoud

Zoet en verrassend licht. Dit is een heerlijke oosterse lekkernij met een enorme veelzijdigheid. Honey Aoud heeft een onweerstaanbaar honingzoet hart. De bladeren van patchouli uit Sumatra omsluiten delicate bloemige tonen. levendig gemaakt met kruidige kaneel uit ceylan, vergroot met kostbare Laotiaanse oudh, rijke amber, leer en vanillestokjes uit Madagaskar.

Geurnoten
Basisnoten
Topnoten
Hartnoten

125,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Honey Aoud

Montale Honey Aoud kopen?

Honey Aoud van Montale is een oriëntaalse vanille geur voor dames en heren. Deze eau de parfum is zoet en verassend licht. In elke parfum van Montale wordt de mystieke sferen van het verre oosten gemengd. Montale staat erom bekend altijd natuurlijke materialen te gebruiken van het beste kwaliteit. De houtsoort ‘Oudh’ wordt vaak beschreven als ‘vloeibaar goud’. Honey Aoud werd uitgebracht in 2015.

Montale parfum voor dames en heren

De meeste geuren van Montale Paris zijn uniseks, ze zijn dus geschikt voor zowel dames als heren. Neem een kijkje in onze webshop en kies je favoriete Montale Paris parfum uit. Probeer als man eens een zachte, bloemige geur. En ga als vrouw eens voor een zware kruidige geur. Mix en match erop los!

Het unieke ontwerp van de Honey Aoud fles

Montale parfum staat bekend om de prachtige fles. Er is gebruik gemaakt van aluminium flessen. Niet alleen omdat ze er mooi uitzien, maar deze uniek ontworpen flessen zorgen er ook voor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven. Het aluminium beschermt tegen invloeden van buitenaf en dat maakt deze parfum erg bijzonder. In tegenstelling tot andere parfumflessen, beschermt aluminium ook de binnenkant van de fles. Het is vele malen beter dan glas. Bovendien is het niet breekbaar, zoals we dat wel gewend zijn bij de meeste andere parfumflessen.

Ontdek niche parfum met ons parfum abonnement

Niche parfums zijn anders dan commerciële parfums. Ze zijn uniek en altijd van de hoogste kwaliteit. Daarom zijn ze vaak ook duurder dan de meeste parfums die je in de winkel koopt. Om niche parfum toch voor iedereen toegankelijk te maken, bedachten we het parfum abonnement. Voor 22,- per maand krijg je elke maand een travelflacon van een van onze parfum thuis gestuurd. Daar zit precies genoeg in voor een maand. Kies elke keer zelf een parfum uit onze webshop, of laat je verrassen door de parfum van de maand. Zo ontdek je welke niche parfum bij jou past!