Histoires de Parfums

Histoires de Parfums

De Franse Gérald Ghislain heeft zijn verhalen en de historie tot leven gebracht in zijn bijzondere parfums. De geuren van Histoires de Parfums kenmerken de luxe, adel en creativiteit van het Franse rijk. In deze collectie kun je buitengewone personages ontmoeten, de meest exquise materialen in de wereld van de parfumerie ontdekken, genieten van poëzie uit zowel het Oosten als het Westen. Met deze parfum-bibliotheek wilde Gérald Ghislain verhalen oproepen door middel van geur, net zoals boeken met emoties worden geschreven. Alle geuren in zijn collectie zijn geïnspireerd op de historische personen uit de 18de en de 19de eeuw. 

Filters
Geslacht
Geurfamilie
Stijl
Akkoord
Merk
Gelegenheid
Bekijk resultaten

Histoires de Parfums

Ontstaan Histoires de Parfums

De parfumeur achter het merk Histoires de Parfums is de Franse Gérald Ghislain. Hij heeft zijn verhalen en historie tot leven gebracht in zijn bijzondere parfums, met deze inspiratie is Histoire de Parfum tot stand gekomen. Een geurige bibliotheek die vertelt over beroemde personages, grondstoffen en mythische jaren. In zijn collectie komen de historische personen uit de 18de en 19de eeuw aan het licht. 

Over Gérald Ghislain 

Gérald Ghislain geboren in Orleans in 1964, bracht het grootste deel van zijn jeugd door in Marokko. Deze stad is de plek waar hij een voorliefde ontwikkelde voor geuren en smaken. De enige grens die Gérald volgt, is het respect voor de tradities van de Franse parfumerie, waarvan de kenmerken zijn: luxe, adel en kwaliteit. Zijn respect voor traditie en de aandacht voor de details geven aanleiding tot elk van de 25 geuren die vandaag de dag de ‘Histoires de Parfums’ olfactorische bibliotheek vormen.

Histoires de Parfums THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 

De “THIS IS NOT A BLUE BOTTLE parfumlijn van Histoires de Parfum is de allegorie van een geurige oerknal, een reis van het abstracte naar de meest vurige emoties. Deze prachtige flacons zijn abstract en futuristisch. Histoires de Parfums onderhoudt de hoogste kwalitatieve normen in de keuze van de grondstoffen en in de keuze van de flessen, verpakkingen en distributie. Een stijlvol cadeau om te geven en te ontvangen. 

Histoires de Parfum online bestellen?

In onze webshop vindt u de collectie van Histoires de Parfums. Bij een bestelling vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen, in uitzonderlijke gevallen kan dat twee werkdagen zijn.  Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje!

Waarom Histoires de Parfum kopen bij www.rikliskarto.com?

Histoires de Parfum kopen? Bij ons ben je op het juiste adres! We bieden naast de parfums van Histoires de parfums een breed assortiment aan verschillende niche parfums. Wij hebben als streven jouw kennis te laten met de prachtige wereld van niche parfum, onze parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer.

Hulp nodig bij het kopen van Histoires de Parfum?

Wilt u graag Hisoires de Parfum kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag, neem een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00-22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection