Histoires de Parfums

Histoires de Parfums

De Franse Gérald Ghislain brengt met zijn bijzondere Hisoires de Parfums verhalen en de historie tot leven. De geuren van Histoires de Parfums kenmerken de luxe, adel en creativiteit van het Franse rijk. In deze collectie kun je buitengewone personages ontmoeten, de meest exquise materialen in de wereld van de parfumerie ontdekken en genieten van poëzie uit zowel het oosten als het westen. Met deze parfum-bibliotheek wil Gérald Ghislain verhalen oproepen door middel van geur, net zoals boeken met emoties worden geschreven. Alle geuren in zijn collectie zijn geïnspireerd op historische personen uit de 18de en de 19de eeuw. 

Filters
Geslacht
Geurfamilie
Stijl
Akkoord
Merk
Gelegenheid
Bekijk resultaten

Histoires de Parfums

Het ontstaan van Histoires de Parfums

De parfumeur achter het merk Histoires de Parfums is de Franse Gérald Ghislain. In zijn bijzondere parfums brengt hij verhalen en historie tot leven. Dat is ook de inspiratie achter Histoires de Parfums. Een geurige bibliotheek die vertelt over beroemde personages, mythische jaren, gedichten en muziek. In de collectie komen de historische personen uit de 18de en 19de eeuw aan het licht.

Over Gérald Ghislain 

Gérald Ghislain is in 1964 geboren in Orleans, maar bracht het grootste deel van zijn jeugd door in Marokko. Daar heeft hij een voorliefde ontwikkelde voor geuren en smaken. De enige regels waar Gérald zich aan houdt, zijn de tradities van de Franse parfumerie. De kenmerken daarvan zijn luxe, adel en kwaliteit. Zijn respect voor traditie en de aandacht voor de details geven aanleiding tot elk van de 25 geuren die vandaag de dag de olfactorische bibliotheek ‘Histoires de Parfums’ vormen.

Histoires de Parfums THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 

De THIS IS NOT A BLUE BOTTLE-parfumlijn van Histoires de Parfum is een allegorie van een geurige oerknal. Het is een reis van het abstracte naar de meest vurige emoties. Deze prachtige flacons zijn daarom ook abstract en futuristisch. Histoires de Parfums onderhoudt de hoogste kwalitatieve normen in de keuze van de grondstoffen en in de keuze van de flessen, verpakkingen en distributie. Een stijlvol cadeau om te geven, nog leuker om te krijgen. 

Histoires de Parfum online bestellen?

In onze webshop vind je een uitgebreide de collectie van Histoires de Parfums. Bij een bestelling vanaf 100,- zijn de verzendkosten gratis. We doen ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij je thuis te laten bezorgen. Soms duurt het twee werkdagen. Al onze niche parfums zijn makkelijk online te bestellen via de webshop, neem hier een kijkje!

Waarom Histoires de Parfum kopen bij www.rikliskarto.com?

Histoires de Parfum kopen? Bij ons ben je op het juiste adres! We bieden naast de parfums van Histoires de Parfums een breed assortiment aan verschillende niche parfums. Wij willen jou graag kennis laten maken met de prachtige wereld van niche parfum. Daarom kun je bij ons ook een parfum abonnement kiezen: dan krijg je voor 22,- per maand elke maand een nieuwe niche parfum om te proberen. Onze parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer.

Hulp nodig bij het kopen van Histoires de Parfum?

Wilt je graag Histoires de Parfums kopen of heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kunt je een vraag stellen en dan helpen we je graag. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen tussen de veelgestelde vragen  of contact met ons opnemen. Je kunt ons elke dag tussen 9.00 en 22.00 bereiken op Whatsapp: 0625224689 of via de mail: info@rikliskarto.nl.