Stéphane Humbert Lucas 777

Panthea

Selection

Panthea: de godin van alle niche parfums. Breng een dag met haar door in de wolken – we betwijfelen of je ooit terug naar de aarde wilt komen. De geur is als een melkbad van Cleopatra, heerlijk romig en zeepachtig met noten van sandelhout, witte muskus en iris. De witheid wordt overstemd door een delicate jasmijn en subtiele witte thee. 

155,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Panthea

Stéphane Humbert Lucas 777 Panthea kopen?

Panthea van Stéphane Humbert Lucas 777 is een Bloemige geur voor dames en heren. Panthea werd uitgebracht in 2017. De Parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas. Panthea is een geur voor engelen en godinnen die onder ons wandelen, of voor hen die gewoonweg stralen met het aura van zuiverheid.

  • Topnoten: mandarijn en bergamot;
  • Hartnoten: iris, jasmijn en viooltje;
  • Basisnoten: witte musk, tonkaboon, sandelhout en tabaksplantblad.

Stéphane Humbert Lucas 777-collectie 

De 777-collectie past bij de eigen spirituele en filosofische denkwijze van de parfumeur. De drie zevens hebben een symbolische betekenis in het Midden-Oosten en spelen een centrale in het leven van SHL. Ze hebben alles te maken met de zoektocht naar zijn eigen spiritualiteit, schoonheid en zelfontplooiing. Nummer 7 is het aantal van perfectie, geluk en wijsheid. 777 is dan ook het symbool voor geluk, bescherming en vrede.

Het getal zeven

Het getal zeven is een persoonlijke favoriet van Lucas, maar heeft ook in de geschiedenis een spirituele en symbolische betekenis. De “777” in het logo en de merknaam staan voor spiritualiteit, bescherming en geluk.

Het ontwerp van de SHL 777-fles 

De Stéphane Humbert Lucas 777-collectie heeft geuren met kostbare ingrediënten. De prachtige, luxueuze flessen en dozen hebben een Oriëntaals thema geïnspireerd op de reizen van SHL naar het Midden-Oosten. De kwaliteit zit hem ook in het zware gewicht van de fles, vooral de dop. Deze uniek ontworpen flessen zorgen ervoor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven.

Stéphane Humbert Lucas 777 Panthea online bestellen

In onze webshop vind je onze uitgebreide collectie van Stephane Humbert Lucas. Bij alle parfums van SHL 777 is de bezorging gratis. We versturen je bestelling altijd zo snel mogelijk. Daardoor heb je meestal je parfum de volgende dag al in huis. Ben je benieuwd naar onze andere niche parfums? In onze webshop bekijk je ze allemaal!

Probeer iedere maand een nieuwe geur met ons parfum abonnement! 

Voor 22,- ligt er elke maand 8 ml parfum in een speciale reisflacon op je deurmat. Met 4 sprays per dag heb je precies genoeg parfum voor een hele maand. We bezorgen de parfum gratis bij je thuis. Je kan elke maand zelf een parfum kiezen en die inplannen in je parfumkalender. Wil je je liever laten verrassen? Dan krijg je de geur van de maand. Sommige geuren, zoals de geuren van SHL 777, zijn selection geuren. Voor deze geuren betaal je eenmalig 8,- extra. Maar ze zijn het waard!