Histoires de Parfums

This Is Not A Blue Bottle 1.2

This Is Not A Blue Bottle 1.2 van Histoires de Parfums is een bloemige houtachtige musk-geur voor dames en heren. Een straal van klimop, lila en lelie verlicht een melkweg van sandelhout en witte muskus. De sillage is bescheiden en zeer vriendelijk. 

 

Voeg toe aan kalender
Product kopen

105,00165,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Histoires de Parfums This Is Not A Blue Bottle 1.2

Histoires de Parfums  THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.2

This Is Not A Blue Bottle 1.2 van Histoires de Parfums is een Bloemige Houtachtige Musk-geur voor dames en heren. 1.2 werd uitgebracht  in 2017. Dit is een explosie, een prisma dat het licht in een plons van kleuren breekt. Een straal van klimop, lila en lelietje-van-dalen verlicht een melkweg van sandelhout en witte muskus. De sillage is bescheiden en zeer kantoor-vriendelijk. Dit is de geur van licht! 

  • Topnoten: Klimop en Roze peper
  • Hartnoten: Lelietje-van-dalen, Sering en Ylang-Ylang
  • Basisnoten: Sandelhout, Vanille en White Musk.

Histoires de Parfums THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 

De “THIS IS NOT A BLUE BOTTLE parfumlijn van Histoires de Parfum is de allegorie van een geurige oerknal, een reis van het abstracte naar de meest vurige emoties. Deze prachtige flacons zijn abstract en futuristisch. Histoires de Parfums onderhoudt de hoogste kwalitatieve normen in de keuze van de grondstoffen en in de keuze van de flessen, verpakkingen en distributie. Een stijlvol cadeau om te geven en te ontvangen.

Waarom Histoires de Parfums 1.2 kopen bij www.rikliskarto.com?

Histoires de Parfum THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.2. kopen? Bij ons ben je op het juiste adres! We bieden naast de parfums van Histoires de parfums een breed assortiment aan verschillende niche parfums. Wij hebben als streven jouw kennis te laten met de prachtige wereld van niche parfum, onze parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer.

Probeer iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement! 

Voor € 22,- per maand ontvang je 8ml parfum in een speciale reisflacon. Met 4 sprays per dag is dat genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis aan huis met PostNL. Je kunt het abonnement maandelijks stoppen of pauzeren.

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection