Histoires de Parfums

This Is Not A Blue Bottle 1.2

This Is Not A Blue Bottle 1.2 van Histoires de Parfums is een bloemige houtachtige musk-geur voor dames en heren. Een straal van klimop, lila en lelie verlicht een melkweg van sandelhout en witte muskus. De sillage is bescheiden en zeer vriendelijk. 

 

117,00187,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Histoires de Parfums This Is Not A Blue Bottle 1.2

Histoires de Parfums THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.2

This Is Not A Blue Bottle 1.2 van Histoires de Parfums is een bloemige houtachtige musk-geur voor dames en heren. 1.2 werd uitgebracht  in 2017. Dit is een explosie, een prisma dat het licht in een plons van kleuren breekt. Een straal van klimop, lila en lelietje-van-dalen verlicht een melkweg van sandelhout en witte muskus. De sillage is bescheiden en zeer kantoor-vriendelijk. Dit is de geur van licht! 

  • Topnoten: klimop en roze peper
  • Hartnoten: lelietje-van-dalen, sering en ylang-ylang
  • Basisnoten: sandelhout, vanille en witte musk.

Histoires de Parfums THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 

De THIS IS NOT A BLUE BOTTLE-parfumlijn van Histoires de Parfum is de allegorie van een geurige oerknal, een reis van het abstracte naar de meest vurige emoties. Deze prachtige flacons zijn abstract en futuristisch. Histoires de Parfums stel hoge eisen aan de grondstoffen, flessen, verpakkingen en distributie. Een stijlvol cadeau om te geven en te ontvangen.

Het ontstaan van Histoires de Parfums

De parfumeur achter het merk Histoires de Parfums is de Franse Gérald Ghislain. In zijn bijzondere parfums brengt hij verhalen en historie tot leven. Dat is ook de inspiratie achter Histoires de Parfums. Een geurige bibliotheek die vertelt over beroemde personages, mythische jaren, gedichten en muziek. In de collectie komen de historische personen uit de 18de en 19de eeuw aan het licht.

Histoires de Parfums THIS IS NOT A BLUE BOTTLE 1.2 online bestellen

In onze webshop vind je onze uitgebreide collectie van Histoires de Parfums. Bij een bestelling vanaf 100,- zijn de verzendkosten gratis. We doen ons best om je parfum de volgende dag te bezorgen, maar in sommige gevallen kan het twee werkdagen duren. Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop.

Probeer iedere maand een nieuwe geur met onze parfum abonnement! 

Voor € 22,- per maand ontvang je 8ml parfum in een speciale reisflacon. Met 4 sprays per dag is dat genoeg voor een hele maand. Wij bezorgen de door jouw gekozen niche parfum iedere maand gratis aan huis met PostNL. Je kunt het abonnement maandelijks stoppen of pauzeren.