Laurent Mazzone

Radikal Lotus

Selection

Radikal Lotus is een bloemige geur voor dames en heren. Opent met saffraan en zachte roos en transformeert naar een poederachtige geur. 

220,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Laurent Mazzone Radikal Lotus

Laurent Mazzone – Radikal Lotus 

Radikal Lotus van Laurent Mazzone is een bloemige geur voor dames en heren. Radikal Lotus werd uitgebracht in 2018. Opent met Saffraan en zachte roos zacht en wordt een uiteindelijk poederachtige geur. Een zeer frisse geur, geschikt voor de zonnige zomerdagen en de koude winter. 

  • Topnoten: Guave, Fresia en Saffraan. 
  • Hartnoten: Roos, Lotus en Indiase Jasmijn. 
  • Basisnoten: Zwarte Amber, Patchouli en Vanille.

Het Laurent Mazzone flesje

Het stijlvolle design van het Laurent Mazzone flesje is gemaakt door Mazzone zelf. Toen hij een keer op reis was in New York, zat hij op een nacht buiten onder de sterrenhemel en keek hij naar de gebouwen. De strakke lijnen van de New Yorkse architectuur inspireerde Laurent Mazzone, en daaruit kwam het ontwerp voor de unieke vorm van de Laurent Mazzone parfumflessen.

Radikal Lotus extrait de parfum

Alle parfums van Laurent Mazzone die wij verkopen zijn extraits de parfum. Dit zijn de meeste krachtige geuren, omdat hier de hoogste concentratie geurstoffen in zit. In een extrait de parfum zit 15-40%, terwijl in een eau de cologne maar 2-3% concentratie zit. Extrait de parfum blijf je het langst ruiken. Daardoor is het duurder, maar heb je er ook minder van nodig. De geur zelf is vaak ook voller, omdat dit een puurdere vorm is van de geur. Als je een echte liefhebber bent, kun je niet zonder een extrait de parfum!

Niche parfums kopen bij Riklis Karto

Bij Riklis Karto Niche Parfums hebben we een mooi assortiment aan niche parfums. In onze webshop kun je ze allemaal bekijken. Bestel je een fles? We verzenden gratis bij bestellingen vanaf 100,-. Dat betekent dat je bij Laurent Mazzone geuren altijd gratis bezorging hebt. 

Heb je vragen over Radikal Lotus parfum?

We helpen je graag als je vragen hebt over onze parfums. Misschien staat jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen. Kun je het antwoord daar niet vinden? Dan kun je ons ook een appje sturen op 0625224689. Je kunt ons elke werkdag bereiken tussen 9.00 en 22.00. Of stuur een mailtje naar info@rikliskarto.com.