Stéphane Humbert Lucas 777

Isra & Miraj

Selection

“De zevende hemel”. Om de 7de verjaardag van de 777-collectie te vieren, gaat Stéphane Humbert Lucas terug naar zijn oorspronkelijke inspiratiebron: de spiritualiteit en de wonderen van het Oosten. De 3 mythische ingrediënten van de grote Oosterse parfums – amber, muskus en oud – mogen dan ook niet ontbreken.

Geurfamilies

245,00390,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Isra & Miraj

Stéphane Humbert Lucas 777 – Isra & Miraj kopen?

Isra & Miraj van Stéphane Humbert Lucas 777 is een geur voor dames en heren. Isra & Miraj is uitgebracht in 2019. De Parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas. In deze geur worden de meest kostbare grondstoffen gelaagd in een streven naar de perfecte parfum. 

  • Topnoten: nootmuskaat, mandarijn, kaneel en bergamot
  • Hartnoten: heliotroop (vanillebloem) en schijnhulst (osmanthus)
  • Basisnoten: ambergris, vanille, witte muskus, sandelhout, patchouli, agarhout (oud) en leder

Isra & Miraj: een prachtig verhaal uit de Oriënt

Het verhaal van Isra & Miraj is het verhaal van een zoektocht. Een nachtelijke reis in het maanlicht en een opstijging naar de 7de hemel. Deze geur is een interpretatie van een een spirituele reis die leidt naar de belofte van hoop, vrede en persoonlijke vervulling.

“Paris is my bottle, the world is my perfume.” – Stephane Humbert Lucas

Stéphane leeft voor schrijven en reizen. Hij verdraait de codes van de traditionele parfumerie. Unieke oriëntaalse creaties, ver weg van de gebruikelijke eentonigheid. Gefascineerd door de Arabische wereld, die hij beschouwt als de bakermat van alle levende culturen, brengt SHL zijn fantasieën tot leven via bijzondere geuren. Het merk onderscheidt zich door zijn artistieke inbreng, maar ook door zijn talrijke en exclusieve samenwerkingen.

Stéphane Humbert Lucas 777-collectie 

De 777-collectie past bij de eigen spirituele en filosofische denkwijze van de parfumeur. De drie zevens hebben een symbolische betekenis in het Midden-Oosten en spelen een centrale in het leven van SHL. Ze hebben alles te maken met de zoektocht naar zijn eigen spiritualiteit, schoonheid en zelfontplooiing. Nummer 7 is het aantal van perfectie, geluk en wijsheid. 777 is dan ook het symbool voor geluk, bescherming en vrede.

Stéphane Humbert Lucas 777 online bestellen

In onze webshop vind je onze uitgebreide collectie van Stephane Humbert Lucas. Bij alle parfums van SHL 777 is de bezorging gratis. We versturen je bestelling altijd zo snel mogelijk. Daardoor heb je meestal je parfum de volgende dag al in huis. Ben je benieuwd naar onze andere niche parfums? In onze webshop bekijk je ze allemaal! 

Probeer iedere maand een nieuwe geur met ons parfum abonnement! 

Voor 22,- ligt er elke maand 8 ml parfum in een speciale reisflacon op je deurmat. Met 4 sprays per dag heb je precies genoeg parfum voor een hele maand. We bezorgen de parfum gratis bij je thuis. Je kan elke maand zelf een parfum kiezen en die inplannen in je parfumkalender. Wil je je liever laten verrassen? Dan krijg je de geur van de maand. Sommige geuren, zoals de geuren van SHL 777, zijn selection geuren. Voor deze geuren betaal je eenmalig 8,- extra. Maar ze zijn het waard!