Carner Barcelona

Costarela

Costarela is een citrus aromatische geur voor dames en heren. Costarela is opvallend door haar karakteristieke frisheid en is de ware uitdrukking van onze mediterrane geest. Een parfum waar vrolijke bergamot vredig samengaat met warme amber.

105,00160,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Carner Barcelona Costarela

Costarela is een citrus aromatische geur voor dames en heren. De geur werd uitgebracht in 2016 en de parfumeur  achter dit parfum is Shyamala Maisondieu.

De geur van Costarela is opvallend door haar karakteristieke frisheid en is de ware uitdrukking van onze mediterrane geest. Een parfum waar vrolijke bergamot vredig samengaat met warme amber.

  • Topnoten: bergamot en saffraan
  • Hartnoten: zeenoten en zand
  • Basisnoten: ambroxan, ceder uit Virginia en amber 

Over Carner Barcelona

Sara Carner richtte Carner Barcelona op in 2010. In dit merk bracht ze haar passie voor fijne parfumerie, haar onvoorwaardelijke liefde voor Barcelona en haar zonnige mediterrane cultuur bijeen. Carner Barcelona parfums hebben een altijd een kenmerkende geur, zijn authentiek en vol karakter. Elke geur heeft een eigen identiteit en ze zijn gemaakt in Barcelona door echte ambachtslieden. 

Carner Barcelona en duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk voor Carner Barcelona. Zo zijn al hun parfums vegan en niet getest op dieren. Een groot deel van de ingrediënten die ze gebruiken komen uit ethische programma’s om lokale gemeenschappen te ondersteunen. Het plastic cellofaan is sinds kort vervangen door afbreekbare folie die gemaakt is van duurzaam materiaal. 

Hulp nodig bij het kopen van Costarela?

Wil je graag Carner Barcelona Costarela parfum kopen of heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kun je makkelijk je vraag stellen. Maar je kunt ons ook gewoon een appje sturen op 0625224689. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 22.00. We helpen je graag met al je vragen!   

Ontdek Costarela van Carner Barcelona met ons parfum abonnement!

Ben je nog op zoek naar welke parfum het best bij je past? Met ons parfum abonnement kun je alle parfums van Montale Paris uitproberen. Maar natuurlijk ook de heerlijke geuren van onze andere exclusieve niche merken. Voor 22,- per maand krijg je elke maand een travelflacon met 8 ml niche parfum thuisgestuurd. Precies genoeg voor een maand!