Montale Paris

Oud Dream

Oud Dream is een sensuele en betoverende geur bedoeld voor mannen en vrouwen. Oud Dream heeft een verfijnde combinatie van exotische, honingachtige en kruidige aroma’s. Licht zoet en gepaard met muskusachtige noten. De bladeren van de roos, oudh en patchouli omhullen, zoals in een droom, een prachtige creatie met leerachtige tonen.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

125,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Oud Dream

Montale Oud Dream kopen? 

Oud Dream van Montale Paris is een sensuele en betoverende eau de parfum voor dames en heren. Oud Dream heeft een verfijnde combinatie van exotische, honingachtige en kruidige aroma’s. Licht zoet en muskusachtige noten. De Roos, Oud en Patchouli bladeren omhullen, zoals in een droom, een prachtige creatie met leerachtige tonen. Oud Dream is uitgebracht in 2019. De Parfumeur achter deze geur is Pierre Montale. Deze parfum is geschikt voor de herfst en winter.

  • Geurnoten: patchouli, agar hout en roos

Waarom Montale Oud Dream parfum kopen bij Rikliskarto.com?

Montale Oud Dream parfum kopen kan via onze online webshop. We hebben een breed assortiment van Montale Paris Parfums en we verzenden de parfums helemaal  gratis vanaf  €100,-. Mocht u willen lang willen komen in onze winkel, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij zijn gevestigd in Groningen, Herestraat 89 – 9711 LD.

Hulp nodig bij het kiezen van Montale Paris parfum?

Wilt u graag Montale Oud Dream parfum kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een andere keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar en dan helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. We horen graag van u. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen. Mogelijk staat uw vraag hier al bij genoteerd: dan heeft u direct uw antwoord.

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection