Montale Paris

Aoud Lagoon

De mysterieuze osmanthus en mandarijn uit Sicilië nodigen je uit voor een intieme reis. Begeleid door de mystieke lotusbloem en sensuele Tiare ontdek je de onvergetelijke tonen van eikenmos, guaiac hout uit Paraguay en Haïtiaans vetiver. Dit is de perfecte geur om te dragen als het warm weer is. 

Geurnoten

125,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Aoud Lagoon

Aoud Lagoon van Montale kopen? 

Aoud Lagoon van Montale is een bloemige geur voor dames en heren. Aoud Lagoon werd uitgebracht in 2016. De Parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale.

  • Topnoten: schijnhulst (osmanthus) en mandarijn
  • Hartnoten:  tiaré Tahiti en lotus
  • Basisnoten: guaiac hout, vetiver en mos

Het unieke ontwerp van de Aoud Lagoon fles

Montale parfum staat bekend om de prachtige fles. Er is gebruik gemaakt van aluminium flessen. Niet alleen omdat ze er mooi uitzien, maar deze uniek ontworpen flessen zorgen er ook voor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf en dat maakt deze parfum erg bijzonder. In tegenstelling tot andere parfumflessen, beschermt aluminium ook de binnenkant van de fles. Het is vele malen beter dan glas. Bovendien is het niet breekbaar, zoals we dat wel gewend zijn bij de meeste andere parfumflessen.

Verkooppunten Montale parfum in Nederland

Montale parfum is maar beperkt verkrijgbaar in Nederland. Het unieke merk wil graag écht uniek blijven en kiest slechts voor een beperkt aantal verkooppunten. Met veel trots kunnen we vertellen dat wij een van die verkooppunten zijn. Uiteraard kun je je favoriete geur via de webshop bestellen, maar je kunt ook langskomen in onze zaak. Wij zijn gevestigd aan de Herestraat 89, 9711 LD in Groningen. Hier hebben we van al onze geuren een tester. Zo kun je verschillende parfums ruiken voordat je een order plaatst in onze webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om direct Montale parfum te kopen in onze zaak.

Montale parfum online bestellen

Bij Rikliskarto.com hebben we een uitgebreide collectie Montale parfums. Alle parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. De verzendkosten zijn gratis als je voor meer dan 100,- bestelt. Dat betekent dus ook dat je eigenlijk altijd gratis verzending hebt op de parfums van Montale. Alle artikelen met meer dan 100 ml inhoud zijn iets duurder dan 100,-. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij je thuis te bezorgen. In sommige gevallen is het binnen twee werkdagen.