Montale Paris

Tropical Wood

Tropical Wood is een houtachtige, bloemige musk-geur voor dames en heren.  Een prachtige combinatie van bergamot, passievrucht en ananas, gepaard met de sterke vurige Aoud uit Maleisië. Perfect voor formele en informele evenementen in de zomerse tijden.

135,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Tropical Wood

Montale Tropical Wood EDP kopen?

Tropical Wood van Montale Paris is een houtachtige, bloemige muskachtige eau de parfum voor dames en heren. Tropical Wood werd uitgebracht in 2016. Het is een prachtige combinatie van bergamot, passievrucht en ananas, gepaard met de sterke vurige oud uit Maleisië. De geur schittert op een prikkelende samenhang van Bulgaarse roos en betoverende viool en verspreidt een chique en sexy gevoel van rijk leer, witte musk en vanille uit Madagaskar. Perfect voor de lente en zomer, informele en formele gelegenheden.

  • Topnoten: bergamot, passievrucht, ananas en agarhout (oud)
  • Hartnoten: Bulgaarse roos en viooltje
  • Basisnoten: leder, witte musk en Madagascar vanille

Over de parfumeur, Pierre Montale

20 jaar geleden begon het allemaal voor Pierre Montale in de verre uithoeken van het Midden-Oosten. Geïnspireerd door de schoonheid en het mysterie van de oosterse wereld, combineert hij kostbare producten zoals roos, wierook, amber, ceder, kostbare houtsoorten en andere prachtige geuren.

Oud: het hout van de goden

In de meest populaire geuren van Montale zit allemaal het ingrediënt Oud. Oud, een Aziatische olie die veel gebruikt wordt in de Golfregio en Saoedi-Arabië, wordt gewonnen uit de Oud-boom. En proces dat millennialang geheim is gehouden. De geur ontstaat als de Agarboom geïnfecteerd wordt door een schimmel. Van nature scheidt de boom dan een hars uit ter verdediging. Deze hars wordt op een bepaalde manier bewerkt, en dan krijg je Oud. Een aromatisch, kostbaar en supersterk ingrediënt.

Probeer Montale Tropical Wood met ons parfum abonnement

Niche parfums zijn anders dan commerciële parfums. Ze zijn uniek en altijd van de hoogste kwaliteit. Daarom zijn ze vaak ook duurder dan de meeste parfums die je in de winkel koopt. Om niche parfum toch voor iedereen toegankelijk te maken, bedachten we het parfum abonnement. Voor 22,- per maand krijg je elke maand een travelflacon van een van onze parfum thuis gestuurd. Daar zit precies genoeg in voor een maand. Kies elke keer zelf een parfum uit onze webshop, of laat je verrassen door de parfum van de maand. Zo ontdek je welke niche parfum bij jou past!