Montale Paris

Day Dreams

De herinnering aan een warme zomeravond in Griekenland, waar de prachtige zon nooit lijkt te verdwijnen. Day Dreams is een tropisch bloemige en fruitige gourmand geur voor dames en heren. Het roept de geur op van oranjebloesem, jasmijn en mandarijn. Deze aroma wekt emoties op, het laat je dagdromen over de meest romantische momenten uit je vakantie.

Voeg toe aan kalender
Product kopen

125,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Day Dreams

Montale Paris Day Dreams kopen? 

Day Dreams van Montale Paris is een tropisch bloemige en fruitige eau de parfum voor dames en heren. Het roept de geur op van oranjebloesem, jasmijn en mandarijn. De neroli, de tiarebloem en het sandelhout maken de nacht wakker in een verrassend vanille kokosrijk. Day Dreams werd uitgebracht in 2017. Deze aroma wekt emoties op, het laat je dagdromen over de meest romantische momenten in je vakantie.

  • Topnoten: Mandarijn en Oranjebloesem
  • Hartnoten: Neroli, Tiaré Tahiti en jasmijn
  • Basisnoten: Sandelhout, Vanille en Kokosnoot

Natuurlijke materialen

Het merk maakt gebruik van natuurlijke materialen en levert hoge kwaliteitsproducten. De geuren zijn gemaakt in een hoge concentratie, wat ervoor zorgt dat de geur erg intens is. Ook zorgt dat ervoor dat u de geur lang blijft ruiken. De natuurlijke materialen zijn zeer geschikt voor de huid en zijn niet schadelijk. Er wordt geen gebruik gemaakt van alcohol bij de verschillende parfums van het populaire Franse merk.

Montale Day Dreams parfum online bestellen

Bij Rikliskarto.com treft u een uitgebreide collectie Montale parfums. Alle parfums zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. De verzendkosten op onze producten bedragen € 3,95, mits u voor meer dan 100 euro aan artikelen bestelt. U ontvangt dus volledig gratis verzenden vanaf 100 euro! Dat betekent dus ook dat u vrijwel altijd gratis verzending heeft op de parfums van het merk. Alle artikelen met meer dan 100 ml inhoud zijn iets duurder dan 100 euro. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij u thuis te bezorgen. In sommige gevallen kan dat ook twee werkdagen zijn.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection