Stéphane Humbert Lucas 777

Wish Come True

Selection
“And I serve the fairy queen, to dew her orbs upon the green” — W. Shakespeare

Een toverdrank, een droom. Als een bovennatuurlijke liefdesfilter, een gelukkige ster. Wanneer een verdovende, frisse en wulpse bloem een ​​subtiele infusie van ambergrijs combineert. Vrouwelijkheid ontmoet betovering.

195,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Stéphane Humbert Lucas 777 Wish Come True

Stéphane Humbert Lucas 777 Wish Come True kopen?

Wish Come True van Stéphane Humbert Lucas 777 is een Oriëntaals Bloemige geur voor dames en heren. Deze parfum werd uitgebracht in 2017. De Parfumeur achter dit parfum is Stéphane Humbert Lucas. Stéphane Humbert Lucas maakt opnieuw verbinding met zijn oorspronkelijke inspiratie en legt de nadruk op spiritualiteit en wonderen van het Oosten.

  • Topnoten: ylang-ylang, mandarijn en bergamot
  • Hartnoten: wierook, labdanum en jasmijn
  • Basisnoten: vanille, tuberoos (nachthyacint), ambergris en muskus

Het ontwerp van de SHL 777 Wish Come True-fles 

De Stéphane Humbert Lucas 777-collectie heeft geuren met kostbare ingrediënten. De prachtige, luxueuze flessen en dozen hebben een Oriëntaals thema geïnspireerd op de reizen van SHL naar het Midden-Oosten. De kwaliteit zit hem ook in het zware gewicht van de fles, vooral de dop. Deze uniek ontworpen flessen zorgen ervoor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven.

Waarom Stephane Humbert Lucas 777 online bestellen ?

Stephane Humbert Lucas 777 Wish Come True kopen? Bij ons ben je op het juiste adres! We bieden naast de parfums SHL 777 een breed assortiment aan verschillende niche parfums. Wij hebben als streven jou kennis te laten met de prachtige wereld van niche parfum. Onze parfums zijn authentiek en komen van de officiële dealer.

Probeer iedere maand een nieuwe geur met ons parfum abonnement! 

Voor 22,- ligt er elke maand 8 ml parfum in een speciale reisflacon op je deurmat. Met 4 sprays per dag heb je precies genoeg parfum voor een hele maand. We bezorgen de parfum gratis bij je thuis. Je kan elke maand zelf een parfum kiezen en die inplannen in je parfumkalender. Wil je je liever laten verrassen? Dan krijg je de geur van de maand. Sommige geuren, zoals de geuren van SHL 777, zijn selection geuren. Voor deze geuren betaal je eenmalig 8,- extra. Maar ze zijn het waard!