Mancera

Black Vanilla

Black Vanilla heeft een bloemige geur en is bestemd voor zowel dames als heren. De vanille uit Madagascar verheft zijn kracht in deze houtachtige bloemenmix. Een goddelijke, verslavende en zonnige geur. 

110,00170,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mancera Black Vanilla

Mancera Black Vanilla kopen?

Black Vanilla van Mancera is een bloemige geur voor dames en heren. Zwart, diep en intens is de beste beschrijving voor deze geur. De vanille uit Madagascar verheft zijn kracht in deze houtachtige bloemenmix. Een goddelijke, verslavende en zonnige geur. Mancera Black Vanilla werd uitgebracht in 2017. De parfumeur achter dit parfum is Pierre Montale.

  • Topnoten: Calabrische bergamot, zwarte bes, kokosnoot en witte perzik;
  • Hartnoten: Bulgaarse roos, viooltje en egyptische jasmijn;
  • Basisnoten: Madagascar vanille en witte musk.

Over het merk Mancera

Het succesvolle parfum merk Mancera werd opgericht in 2008 door één van de bekendste parfum distributiebedrijven in de Golfstaten: AL ATHAR. De parfumeurs van Montale Paris hebben een grote rol gespeeld bij het oprichten van dit merk. Ze kozen voor de naam Mancera, omdat de klanken van dit woord op wereldwijde schaal goed in het gehoor liggen. Mancera parfums zijn exclusief verkrijgbaar bij de webshop van Riklis Karto of bij onze fysieke winkel. Ontdek ze allemaal!

Mancera Black Vanilla cadeau geven

Mancera parfumflacons zijn een ware lust voor het oog. De trendy art-deco fles van Black Vanilla lijkt op een zwaar kristal. De fles is op maat gemaakt door de fabrikant Luigi Bormioli, wiens stijl en kunst een lange geschiedenis hebben die teruggaat tot aan de Renaissance. Ontzettend leuk cadeau om te geven! Mancera parfums zijn uniseks, dus perfect voor hem en haa

Hulp nodig bij het kopen van Mancera Black Vanilla?

Wil je graag Mancera parfum kopen en heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als je vragen hebt over ons assortiment, horen we dat graag. Op de pagina met veelgestelde vragen staan al veel antwoorden, mogelijk staat jouw vraag hier al tussen. Wij staan in ieder geval klaar om al je andere vragen te beantwoorden! Via de e-mail: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9.00 – 22.00).