Montale Paris

Velvet Fantasy

Velvet Fantasy is een oriëntaals bloemige geur voor dames. Het opent met zonnige noten waar citrus en fluweelzacht fruit zich vermengen met de elegantie van roos en de vrouwelijkheid van viooltjes. Wierook onthult amber en witte musk in een betoverende, wilde dans. ‘Be your own fantasy’.

135,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Montale Paris Velvet Fantasy

Montale Paris Velvet Fantasy EDP

Velvet Fantasy van Montale Paris is een oriëntaals bloemige eau de parfum voor dames. Velvet Fantasy werd uitgebracht in 2020. Het opent met zonnige noten waar citrus en fluweelzacht fruit zich vermengen met de elegantie van roos en de vrouwelijkheid van viooltjes. Wierook onthult amber en witte musk in een betoverende en wilde dans. ‘Be your own fantasy’.

  • Topnoten: fruitige noten, zonne-noten en citrusvruchten
  • Hartnoten: viooltje en roos
  • Basisnoten: wierook, witte musk en amber

Het ontstaan van Montale Paris

Montale parfum is op een unieke manier ontstaan. De oprichter, Pierre Montale, is naar Saudi-Arabië gereisd. Hier heeft de parfumeur diverse geuren gemaakt voor de adellijke stand. Bij zijn terugkeer naar Parijs, had hij voldoende inspiratie opgedaan. Dat gebruikte hij om dit unieke merk te kunnen creëren. De heerlijke geuren van Montale zijn een combinatie van het verre Oosten, de Arabische wereld en Pierre zijn liefde voor lekkere geuren. Iedere geur is met veel passie gemaakt en dat merk je ook bij iedere parfum van het exclusieve merk.

Montale Velvet Fantasy online bestellen

Op Rikliskarto.com hebben we een uitgebreide collectie van Montale parfums. Alle parfums bestel je gemakkelijk online in onze webshop. De verzendkosten zijn helemaal gratis als je voor meer dan 100,- aan artikelen bestelt. Dat betekent dat je eigenlijk altijd gratis verzending hebt op de parfums van Montale. Alle flessen met meer dan 100 ml inhoud zijn namelijk iets duurder dan 100,-. We doen ons best om het artikel de volgende dag bij je thuis te bezorgen. In sommige gevallen kan het twee werkdagen duren.

Verkooppunten Montale in Nederland

Montale parfum is maar beperkt verkrijgbaar in Nederland. Het unieke merk wil graag écht uniek blijven. Daarom kun je het maar bij een paar verkooppunten kopen. En wij zijn een van die verkooppunten. Uiteraard kunt je je Montale parfum via de webshop bestellen, maar je kunt ook langskomen in onze zaak. Wij zitten aan de Herestraat 89, 9711 LD in Groningen. Hier kun je ook parfums testen. Zo kun je eerst verschillende varianten proberen, voordat je een parfum koopt. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om direct Montale parfum te kopen in onze zaak.