Carner Barcelona

D600

D600 is een houtachtige, kruidige geur voor dames en heren. Aromatische en exotische geuren komen vrij door de vetiver, iris, bergamot, zwarte peper en kardemom. D600 is daarnaast ook tegelijkertijd fris/groen, kruidig ​​en poederachtig. 

105,00160,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Carner Barcelona D600

Carner Barcelona D600 kopen?

D600 van Carner Barcelona is een houtachtige, kruidige eau de parfum voor dames en heren. Carner Barcelona D600 werd uitgebracht in 2010. Aromatische en exotische geuren komen vrij door de vetiver, iris, bergamot, zwarte peper en kardemom. D600 is tegelijkertijd fris en groen, kruidig ​​en poederachtig; het ruikt verkwikkend door de sterke Italiaanse iris. Alle tonen zijn gemengd tot in de perfectie. Perfect voor het vroege voorjaar.

  • Topnoten: zwarte peper uit Madagaskar, Siciliaanse bergamot en grapefruit
  • Hartnoten: kardemom, Italiaanse iris, en Egyptische jasmijn absoluut
  • Basisnoten: cederhout, vanille-absoluut en vetiver

Carner Barcelona D600 voor hem en haar

De verschillende Carner Barcelona parfums zijn vrijwel allemaal geschikt voor dames en heren. Per product beschrijven wij goed op de website welke geur geschikt is voor alleen heren of alleen dames. Uniseks parfum begint steeds populairder te worden, je kunt de geur delen of natuurlijk zelf gebruiken. Voor ieder wat wils!

Carner Barcelona en duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk voor Carner Barcelona. Zo zijn al hun parfums vegan en niet getest op dieren. Een groot deel van de ingrediënten die ze gebruiken komen uit ethische programma’s om lokale gemeenschappen te ondersteunen. Het plastic cellofaan is sinds kort vervangen door afbreekbare folie die gemaakt is van duurzaam materiaal. 

Over Carner Barcelona

Sara Carner richtte Carner Barcelona op in 2010. In dit merk bracht ze haar passie voor fijne parfumerie, haar onvoorwaardelijke liefde voor Barcelona en haar zonnige mediterrane cultuur bijeen. Carner Barcelona parfums hebben een altijd een kenmerkende geur, zijn authentiek en vol karakter. Elke geur heeft een eigen identiteit en ze zijn gemaakt in Barcelona door echte ambachtslieden.

Hulp nodig bij het kopen van Carner Barcelona  parfum?

Wil je graag Carner Barcelona D600 parfum kopen of heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Via het contactformulier op onze contactpagina kun je makkelijk je vraag stellen. Maar je kunt ons ook gewoon een appje sturen op 0625224689. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 22.00. We helpen je graag met al je vragen!