Carner Barcelona

D600

D600 is een houtachtige, kruidige geur voor dames en heren. Aromatische en exotische geuren komen vrij door de vetiver, iris, bergamot, zwarte peper en kardemom. D600 is daarnaast ook tegelijkertijd fris/groen, kruidig ​​en poederachtig. 

Voeg toe aan kalender
Product kopen

100,00150,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Carner Barcelona D600

Carner Barcelona D600 kopen?

D600 van Carner Barcelona is een houtachtige, kruidige Eau de Parfum voor dames en heren. Carner Barcelona D600 werd uitgebracht in 2010. Aromatische en exotische geuren komen vrij door de Vetiver, Iris, Bergamot, Zwarte Peper en Kardemom. D600 is daarnaast ook tegelijkertijd fris / groen, kruidig ​​en poederachtig; het ruikt  en verkwikkend door de sterke Italiaanse Iris. Alle tonen zijn zo ongelooflijk goed gemengd tot in de perfectie. Perfect voor het vroege voorjaar.

  • Topnoten: zwarte peper uit Madagaskar, Siciliaanse bergamot en grapefruit.
  • Hartnoten: kardemom, Italiaanse iris, en Egyptische jasmijn absoluut.
  • Basisnoten: cederhout, vanille-absoluut en vetiver.

Carner Barcelona Duurzaam

De elegante glazen fles van Carner Barcelona is een ode aan de hedendaagse geest van Barcelona. De houten doppen afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen, handgemaakt en individueel gegraveerd in Barcelona. Strakke lijnen en zwart-witte kleuren tonen de eenvoud en moeiteloze houding van het leven aan de Middellandse Zeekust. Een stijlvolle maar zeer elegante flacon vat de levendige geest van Barcelona samen. Perfect om cadeau te geven! 

Hulp nodig bij het kopen van Carner Barcelona D600 parfum?

Wilt u graag Carner Barcelona D600 parfum kopen of heeft u hulp nodig bij het maken van een andere keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag, neem vooral een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00-22:00)

 

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection