Carner Barcelona

Carner Barcelona

De parfumeurs achter het merk van Carner Barcelona zijn gefascineerd door de mediterrane ziel van Barcelona: de architectuur, cultuur, de unieke manier waarop geschiedenis versmelt met de hedendaagse levensstijl en de vitaliteit van de mensen. Carner Barcelona vat de bruisende geest van Barcelona samen in iedere fles parfum. Deze parfums zijn kenmerkend, oprecht en vol karakter. Geuren met een eigen identiteit, gemaakt in Barcelona door echte ambachtslieden. De elegante glazen fles is een ode aan de hedendaagse geest van Barcelona. Strakke lijnen en zwart-witte kleuren tonen de eenvoud en moeiteloze houding van het leven aan de Middellandse Zeekust.

Filters
Geslacht
Geurfamilie
Stijl
Akkoord
Merk
Gelegenheid
Bekijk resultaten

Carner Barcelona

Over Carner Barcelona

Sara Carner richtte Carner Barcelona op in 2010 en bracht haar passie voor fijne parfumerie met haar onvoorwaardelijke liefde voor Barcelona en haar zonnige mediterrane cultuur bijeen. Carner Barcelona parfums zijn kenmerkend, authentiek en vol karakter. De geuren dragen een eigen identiteit en zijn volledig vervaardigd in Barcelona door echte ambachtslieden

Carner Barcelona ontwerp fles 

De elegante glazen fles van Carner Barcelona is een ode aan de hedendaagse geest van Barcelona. De houten doppen afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen, handgemaakt en individueel gegraveerd in Barcelona. Strakke lijnen en zwart-witte kleuren tonen de eenvoud en moeiteloze houding van het leven aan de Middellandse Zeekust. Een stijlvolle maar zeer elegante flacon vat de levendige geest van Barcelona samen.

Carner Barcelona parfum online bestellen?

In onze webshop vindt u de collectie van Carner Barcelona  parfums. Bij een bestelling vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen, in uitzonderlijke gevallen kan dat twee werkdagen zijn.  Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje!

Hulp nodig bij het kopen van Carner Barcelona Parfum?

Wilt u graag Carner Barcelona parfum kopen en heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? via het contactformulier op onze contactpagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag, neem vooral een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Wij staan klaar om u overige vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00-22:00)

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection