Top 5: niche parfums voor Valentijnsdag

Top 5: niche parfums voor Valentijnsdag

Elk jaar is het wéér een uitdaging om een leuk valentijnscadeau te kopen en daarom is niche parfum cadeau geven altijd een goed idee. Ben jij op zoek een uniek valentijnscadeau die omhult is in een prachtige flacon, dan ben je bij Riklis Karto op het goede adres! We hebben speciaal voor jou een selectie gemaakt van vijf unieke niche parfums voor een onvergetelijke Valentijnsdag en hiermee verras jij jouw geliefde met een romantisch cadeau. Ontdek snel hoe jij jouw valentijn kan verwennen!

Histoires de Parfum – 1969

          

1969, een erotisch jaar… 1969 van Histoires de Paris vertegenwoordigt de seksuele revolutie en roept een intense sensualiteit op. Een begeerlijk en grenzeloos parfum voor mannen én vrouwen, deze sexy geur is het perfecte cadeau om je valentijn mee te verrassen! Je kunt deze Oriëntaals kruidige parfum hier in onze webshop vinden.

  • Topnoot: perzik
  • Hartnoten: kardemom, roos, kruidnagel en witte bloemen
  • Basisnoten: Mexicaanse chocolade, patchouli, koffie en muskus

Montale Paris – Intense Café

            

De intense geur van koffiebonen gecombineerd met roos is perfect voor de koffieverslaafden onder ons. Intense Café van Montale Paris is een oriëntaalse vanille geur voor zowel mannen als vrouwen. Als je een uniek cadeau wilt geven aan je valentijn dit een geweldig idee! Overtuigd? Shop hem dan hier.

  • Topnoot: bloemige noten
  • Hartnoten: roos en koffie
  • Basisnoten: vanille, witte musk en amber

Laurent Mazzone – Sensual Orchid

Met deze prachtige parfum vol pit, maak op Valentijnsdag vrijwel direct indruk op je geliefde. Sensual Orchid van Laurent Mazzone is een oriëntaalse bloemige geur voor dames én heren. Vanille, benzoë en musk vormen het hart van dit sexy vrouwelijke maar duivelse elixer. Wil je echt een keer investeren in een luxe niche parfum en je geliefde verrassen met een uitzonderlijk Valentijnscadeau? Dan is Sensual Orchid van Laurent Mazzone het perfecte cadeau om te geven! Je shopt de geur hier in onze webwinkel.

  • Topnoten: amandel, mandarijn en neroli (Oranjebloesem)
  • Hartnoten: orchidee, heliotroop (Vanillebloem), pioenroos, ylang-ylang en Arabische jasmijn
  • Basisnoten: vanille, benzoine, muskus, labdanum, houtnoten en ceder

Mancera – Instant Crush

“Instant Crush” van Mancera is een bloemige geur voor dames en heren. Een golf van elegantie die citrusvruchten en sandelhout mengt met onweerstaanbare vanille en verrassende gember. Het onweerstaanbare trio van roos, jasmijn, amber slaat weer toe in een rijke mix van sensualiteit en romantiek. Wie is jouw “Instant Crush” deze Valentijnsdag? Je vindt deze geur hier in onze webshop!

  • Geurnoten: Saffraan, gember, roos uit Marokko, Egyptische jasmijn, kostbare amber, sandelhout, eikenmos, vanille en witte musk

Carner Barcelona – Latin Lover

Alle tonen van Carner Barcelona Latin Lover zijn zo ongelooflijk goed gemengd tot in de perfectie. Deze verslavende maar verrassende geur maakt mannen en vrouwen totaal onweerstaanbaar! De geur die de hele dag subtiel aanwezig is en niet te zwaar ruikt, perfect cadeau voor valentijnsdag en ook goed te dragen in het vroege voorjaar! Shop hem snel hier.

  • Topnoten: Italiaanse bergamot, ylang ylang moheli en Chinese magnolia bloemen
  • Hartnoten: violet, jasmijn, Franse narcis en lelietje van dalen
  • Basisnoten: benzoë uit Laos, patchouli en witte muskus

Hulp nodig bij het kopen van niche parfum ?

Wilt u graag niche parfum kopen voor een speciale gelegenheid? Hier in onze webshop vind u een uitgebreid assortiment van verschillende soorten niche parfums! Via het contactformulier op onze klantenservice pagina kunt u uw vraag stellen en wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij zijn alle werkdagen bereikbaar en als u vragen heeft over ons assortiment horen wij dat graag. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden via email: info@rikliskarto.com of via WhatsApp: 0625224689 (ma-zo, 9:00 – 22:00)

Gerelateerde berichten