Parfumhuizen: The story of Carner Barcelona

Parfumhuizen: The story of Carner Barcelona

We zijn gefascineerd door de mediterrane ziel van Barcelona; de architectuur, cultuur en de unieke manier waarop geschiedenis versmelt met de hedendaagse levensstijl en de vitaliteit van de mensen. Carner Barcelona vat de levendige geest van Barcelona samen in elke individuele fles.

Over Carner Barcelona

De parfums zijn kenmerkend, oprecht en karaktervol. Geuren met een eigen identiteit, volledig vervaardigd in Barcelona door echte ambachtslieden. Carner Barcelona vertrouwt op de expertise en toewijding van hun lokale fabrikanten, omdat ze geloven dat dit de enige manier is om het merk te voorzien van de mediterrane cultuur waar ze voor staan.

Sara Carner

Sara Carner richtte Carner Barcelona op in 2010 en fuseerde haar passie voor fijne parfumerie met haar onvoorwaardelijke liefde voor de stad Barcelona en de mediterrane cultuur.

Afkomstig uit een lange traditie van Spaanse leer ambachtslieden, heeft Sara Carner Barcelona doordrenkt met de cultuur van Spaans vakmanschap in nauwe samenwerking met de beste lokale ontwerpers en leveranciers bij het creëren van het merk en zijn parfums.

‘Niets wordt aan het toeval overgelaten; hout, het DNA van het merk, wordt visueel weergegeven in de stevige dop van onze flessen. Houten doppen afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen, handgemaakt en individueel gegraveerd in Barcelona.’

De elegante flacon

De elegante glazen fles is een ode aan de hedendaagse geest van Barcelona. Strakke lijnen en zwart-witte kleuren verbeelden de eenvoud en moeiteloze houding van het leven aan de Middellandse Zeekust.

Unieke verpakking 

De kenmerkende parfums van Carner Barcelona zijn ontwikkeld door meesterparfumeurs, wereldberoemde neuzen met behulp van de best beschikbare ingrediënten. Elke parfumdoos heeft een speciale boodschap gegraveerd op het binnenpaneel dat de emotie van elke unieke geur oproept en uiteindelijk de geest waarin elke Carner Barcelona-geur altijd “met liefde gemaakt” is.

-De parfums zijn sulfatenvrij, parabenenvrij en ftalatenvrij.

 

Bent u benieuwd naar onze collectie Carner Barcelona exclusieve niche parfums? Klik hier om te shoppen! 

 

Gerelateerde berichten