Carner Barcelona

Latin Lover

Latin Lover is een bloemige geur voor dames en heren. De geur is onweerstaanbaar met bedwelmende en kruidachtige tonen van bergamot, narcis en patchouli. Latin Lover trekt de aandacht van de zintuigen, betovert en creëert elektrische vonken van verlangen.

Geurfamilies
Voeg toe aan kalender
Product kopen

100,00150,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Carner Barcelona Latin Lover

Carner Barcelona Latin Lover kopen? 

Latin Lover van Carner Barcelona is een bloemige Eau de Parfum voor dames en heren. Carner Barcelona Latin Lover werd uitgebracht in 2017.De geur is onweerstaanbaar met bedwelmende en kruidachtige tonen van bergamot, narcis en patchouli. Latin Lover trekt de aandacht van de zintuigen, betovert en creëert elektrische vonken van verlangen. Het is een fijne balans tussen soepele verleiding en warmbloedige passie een aroma dat je adem weg zal nemen.

  • Topnoten: Italiaanse bergamot, ylang ylang moheli en Chinese magnolia bloemen
  • Hartnoten: violet, jasmijn, Franse narcis en lelietje van dalen
  • Basisnoten: benzoë uit Laos, Indonesische patchouli en witte muskus

Over Carner Barcelona

Sara Carner richtte Carner Barcelona op in 2010 en bracht haar passie voor fijne parfumerie met haar onvoorwaardelijke liefde voor Barcelona en haar zonnige mediterrane cultuur bijeen. Carner Barcelona parfums zijn kenmerkend, authentiek en vol karakter. De geuren dragen een eigen identiteit en zijn volledig vervaardigd in Barcelona door echte ambachtslieden.

Carner Barcelona Latin Lover online bestellen?

In onze webshop vindt u de collectie van Carner Barcelona parfums. Bij een bestelling vanaf €100,- zijn de verzendkosten gratis. Wij zullen uiteraard ons best doen om het artikel de volgende werkdag bij u thuis te bezorgen, in uitzonderlijke gevallen kan dat twee werkdagen zijn.  Alle niche parfums zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop, neem hier een kijkje!

 

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection