Carner Barcelona

Latin Lover

Latin Lover is een bloemige geur voor dames en heren. De geur is onweerstaanbaar met bedwelmende en kruidachtige tonen van bergamot, narcis en patchouli. Latin Lover trekt de aandacht van al je zintuigen, betovert je en creëert elektrische vonken van verlangen.

Geurfamilies

105,00160,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Carner Barcelona Latin Lover

Carner Barcelona Latin Lover kopen? 

Latin Lover van Carner Barcelona is een bloemige Eau de Parfum voor dames en heren. Carner Barcelona Latin Lover werd uitgebracht in 2017. De geur is onweerstaanbaar. Hij bedwelmt je met kruidachtige tonen van bergamot, narcis en patchouli. Latin Lover trekt de aandacht van de zintuigen, betovert en creëert elektrische vonken van verlangen. Het is een fijne balans tussen soepele verleiding en warmbloedige passie. Een aroma dat je de adem zal benemen.

  • Topnoten: Italiaanse bergamot, ylang ylang moheli en Chinese magnolia bloemen
  • Hartnoten: violet, jasmijn, Franse narcis en lelietje van dalen
  • Basisnoten: benzoë uit Laos, Indonesische patchouli en witte muskus

Over Carner Barcelona

Sara Carner richtte Carner Barcelona op in 2010. In dit merk bracht ze haar passie voor fijne parfumerie, haar onvoorwaardelijke liefde voor Barcelona en haar zonnige mediterrane cultuur bijeen. Carner Barcelona parfums hebben een altijd een kenmerkende geur, zijn authentiek en vol karakter. Elke geur heeft een eigen identiteit en ze zijn gemaakt in Barcelona door echte ambachtslieden.

De Carner Barcelona fles 

De elegante glazen fles van Carner Barcelona is een ode aan de hedendaagse geest van Barcelona. De houten doppen komen uit duurzaam beheerde Europese bossen, zijn handgemaakt en worden stuk voor stuk gegraveerd in Barcelona. Strakke lijnen en zwart-witte kleuren tonen de eenvoud en relaxte houding van het leven aan de Middellandse Zeekust. De stijlvolle, elegante flacon vat de levendige geest van Barcelona samen. Aan de binnenkant van elk parfumdoosje is een speciale boodschap gegraveerd die bij de unieke persoonlijkheid van elke geur past.

Carner Barcelona Latin Lover voor hem en haar

De verschillende Carner Barcelona parfums zijn vrijwel allemaal geschikt voor dames en heren. Per product beschrijven wij goed op de website welke geur geschikt is voor alleen heren of alleen dames. Uniseks parfum begint steeds populairder te worden, je kunt de geur delen of natuurlijk zelf gebruiken. Voor ieder wat wils!