Parfumhuizen: The Story of Montale

Parfumhuizen: The Story of Montale

Montale parfum is op een unieke wijze ontstaan. De oprichter, Pierre Montale, bracht zijn jaren door in de golfstaten, waar hij parfums creëerde voor het Koninklijk huis van Saudi-Arabië. Tijdens zijn terugkeer naar de hoofdstad van Frankrijk, Parijs, had hij voldoende inspiratie opgedaan. Deze inspiratie gebruikte hij om het unieke merk “Montale” te kunnen creëren. De heerlijke geuren van Montale zijn een combinatie van het verre Oosten, de Arabische wereld en Pierre zijn liefde voor fijne geuren. Iedere geur is met veel passie gemaakt en dat merkt u ook bij iedere geur van het exclusieve merk.

“Vloeibaar goud”

Pierre Montale is al ruim 30 jaar actief als parfumeur. Hij is een internationaal erkend expert op het gebied van niche parfum. Zo kunnen we vaak het adelaarshout tegenkomen in zijn geuren, ook bekend als ‘oudh’. Het wordt vaak aangeduid als “vloeibaar goud”. Montale Parfum wordt wereldwijd verkocht, maar slechts bij enkele verkooppunten. Het merk wil daarmee haar exclusiviteit bewaren. 

Natuurlijke materialen 

Montale parfums zijn gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke materialen met een hoge concentratie aan geur. Dit resulteert in het uitzonderlijk lang aanhouden van de geur en de intensiteit wordt hiermee ook gewaarborgd. De natuurlijke materialen zijn geschikt voor de huid omdat Montale geen gebruik maakt van alcohol. 

Uniek ontwerp 

Montale parfum heeft een uitzonderlijke fles. Er is gebruik gemaakt van prachtige gekleurde aluminium flessen. Deze uniek ontworpen flessen zorgen ervoor dat de kostbare essenties in de fles lang bewaard blijven. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf en dat maakt deze parfum ook uniek. In tegenstelling tot andere parfumflessen, beschermt deze fles ook de binnenkant. Bovendien is de fles niet breekbaar omdat er geen gebruik gemaakt wordt van glas, zoals we dat wel gewend zijn bij de meeste andere parfumflessen. Dit maakt Montale Parfum, onder andere,  een origineel parfum merk.

Waarom Montale parfum kopen bij Rikliskarto.com? 

Je kunt Montale parfum kopen bij Rikliskarto.com. We bieden een breed assortiment met vrijwel alle Montale geuren. We hanteren snelle verzending én dit is gratis vanaf 100 euro! Mocht je langs willen komen in onze fysieke winkel, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd in Groningen, Herestraat 89 – 9711 LD

Gerelateerde berichten