Laurent Mazzone

Sensual Orchid

Selection

Sensual Orchid is een oriëntaals bloemig parfum extract. Deze zonnige, lichte en zoete geur verfrist met een topnoot van citrus,  speelt met witte bloemen en amandelnoten om onze zintuigen te bedwelmen. Vanille, benzoë en musk vormen het hart van dit sexy duivelse elixer.

Voor dit selection product betaal je éénmalig €8 extra in je abonnement
Voeg toe aan kalender
Product kopen

240,00

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorie:

Laurent Mazzone Sensual Orchid

Laurent Mazzone – Sensual Orchid – Extrait de Parfum

Sensual Orchid van Laurent Mazzone Parfums is een oriëntaals bloemige geur voor dames. Deze zonnige, lichte en zoete geur verfrist met een topnoot van citrus, speelt met witte bloemen en amandelnoten om onze zintuigen te bedwelmen. Vanille, benzoë en musk vormen het hart van dit sexy vrouwelijke maar duivelse elixer. 

  • Topnoten: amandel, mandarijn en neroli (Oranjebloesem)
  • Hartnoten: orchidee, heliotroop (Vanillebloem), pioenroos, ylang-ylang en Arabische jasmijn
  • Basisnoten: vanille, benzoine, muskus, labdanum, houtnoten en ceder

Sensual Orchid extrait de parfum van Laurent Mazzone

Alle parfums van Laurent Mazzone die wij verkopen zijn extraits de parfum. Dit zijn de meeste krachtige geuren, omdat hier de hoogste concentratie geurstoffen in zit. In een extrait de parfum zit 15-40%, terwijl in een eau de cologne maar 2-3% concentratie zit. Extrait de parfum blijf je het langst ruiken. Daardoor is het duurder, maar heb je er ook minder van nodig. De geur zelf is vaak ook voller, omdat dit een puurdere vorm is van de geur. Als je een echte liefhebber bent, kun je niet zonder een extrait de parfum!

Het ontstaan van Laurent Mazzone

Toen Laurent Mazzone 12 jaar was, had de wereld van de parfums hem al in zijn greep. Zijn liefde voor nieuwe geuren kwam samen met zijn liefde voor muziek en mode toen hij dj werd in Saint-Tropez. Later opende Mazzone zijn eerste confectiewinkel in Grenoble, waar hij ook zijn eerste 3 geuren verkocht. Die hebben onmiddellijk succes bij zijn klanten. Mazzone besluit daarom zijn eigen lijn parfums op te zetten. In 2000 opent hij zijn parfumerie, die hij zelf omschrijft als een workshop voor de zintuigen.

Het Sensual Orchid flesje

Het stijlvolle design van het Laurent Mazzone flesje is gemaakt door Mazzone zelf. Toen hij een keer op reis was in New York, zat hij op een nacht buiten onder de sterrenhemel en keek hij naar de gebouwen. De strakke lijnen van de New Yorkse architectuur inspireerde Laurent Mazzone, en daaruit kwam het ontwerp voor de unieke vorm van de Laurent Mazzone parfumflessen.

Laurent Mazzone kopen bij Riklis Karto

Bij Riklis Karto Niche Parfums hebben we een mooi assortiment aan parfums van Laurent Mazzone. In onze webshop kun je ze allemaal bekijken. Bestel je een fles? We verzenden gratis bij bestellingen vanaf 100,-. Dat betekent dat je bij Laurent Mazzone geuren altijd gratis bezorging hebt.

Parfumkalender

{{ error.message }}
{{ getMonthName(month) }}
Selection
Selection